Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESlider

Holograma lui Amy Winehouse va susține concerte dar nu toți fanii cântăreței sunt entuziasmați

La șapte ani de la moartea ei, o hologramă a lui Amy Winehouse va susține concerte în cadrul unui turneu mondial care începe în 2019.

Câștigătoare a premiului Grammy, Amy a murit din cauza intoxicației cu alcool în 2011. Avea 27 de ani.

Base Hologram este “cel mai important creator de conținut de divertisment live folosind tehnologia holografică pentru a organiza turnee și atracții live în toată lumea. Folosind o nouă tehnologie de ultimă generație, producția va fi lansată spre sfârșitul anului 2019”, se arată într-un comunicat care anunță turneul mondial. “Cu aranjamentele digitale remasterate ale clasicilor ei, holograma va fi susținută de o trupă live, de cântăreți și de scenă de teatru”.

“Acesta este un vis pentru noi”, a spus tatăl cântăreței, Mitch Winehouse, într-o declarație despre turneu.”Să o vedem din nou este ceva special care nu poate fi pus în cuvinte. Muzica fiicei noastre a influențat viața a milioane de oameni și întreaga ei contribuție va continua să aibă loc în acest fel”.

Turneul a fost anunțat de Mitch Winehouse și Marty Tudor, director executiv al Hologram Base, recent, la gala anuală a Fundației Amy Winehouse din Londra. Fundația are drept scop prevenirea efectelor consumului ilicit de droguri și alcool asupra tinerilor și există planuri de includere a campaniei de strângere de fonduri și de sensibilizare odată cu debutul turneului mondial.

Nu este prima dată când o celebritate este transformată într-o hologramă postum. Hologramele lui Michael Jackson și Tupac sunt printre primele. Dar nu toată lumea este fericită că Winehouse este “înviată” astfel. Unii fani au scris pe Twitter pentru a-și exprima nemulțumirea.

O hologramă Amy Winehouse în turneu timp de trei ani… sunt absolut dezgustat. Că parcă ea nu a fost exploatată suficient ?! Lăsați-o să se odihnească în pace.

– Nick (@neutrl_) 12 octombrie 2018

O hologramă a lui Amy Winehouse este ceva… morbid.

– 👻spooOoOoOrts👻 (@full_hearts) 12 octombrie 2018

Phew, nu au exploatat-o suficient Amy Winehouse în timp ce era în viață?

– Rick (@rickburin) 12 octombrie 2018

 

ARTICOLE SIMILARE

Prințul George împlinește 5 ani. Petrecerea organizată pentru el costă o avere

Andreea Damian

Cum arată dieta ideală care va salva şi viețile noastre și planeta

Andreea Damian

Zodiile care nu te vor trăda niciodată! Te poți încrede în ele de la prima vedere

Andreea Damian

Motivul neașteptat pentru care uitucii sunt mai inteligenți

Andreea Damian

Este oficial! Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează

Andreea Damian

3 zicale pe care ar trebui sa le evitam

realitatea

Scrie un comentariu