Tabu
Image default
PEOPLESlider

Acuzații grave: „Mihai Bendeac a plecat de la iUmor pentru că a fost bătut de Cheloo”

Prezentatorul TV Mircea Zara a lansat acuzații grave la adresa lui Cheloo. MC-ul, membru al comunității LGBT+, susține că rapperul a provocat plecarea lui Mihai Bendeac din juriul iUmor. Reporterul îl acuză pe Cheloo de homofobie. 

Cheloo a fost iritat de comportamentul de „gay” al lui Mihai Bendeac, acuză Mircea Zara. MC-ul este sigur că actorul și-a luat-o pe cocoașă de la Cheloo, practicant de kickboxing în timpul liber.

„Cheloo e singurul care are probleme legate de chestia asta, nu cu mine în mod deosebit. La un moment dat am văzut că lui i se pare că îi ‘patinează chiloții’ lui Mihai Bendeac și l-a luat la bătaie.

De altfel, așa s-a terminat povestea între Bendeac, Antena 1 și iUmor, din cauza tembelismului lui Cheloo. L-a bătut pe Bendeac pentru că i s-a părut că e gay”, a comentat Mircea Zara, în vlogul lui Speak.

În opinia lui Mircea Zara, Cheloo ar trebui interzis pe sticlă.

„O fi bisexual, că așa a zis și Roxana Vancea, dar nu are nicio treabă. Ce treabă ai tu, Cheloo cu Bendeac, când tu ești coleg de platou, să-l iei la omor?!

Să nu uităm de dosarul penal al lui Cheloo pentru consum de droguri și ce a mai făcut el. Mi se pare șocant să scoți un asemenea om pe un post de televiziune național și să-l transformi într-un personaj care să fie demn de urmat”, a mai punctat MC-ul.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cărțile autorilor clasici (dar neutri) au ajuns decor de 5 stele

Dora Constantinovici

Halle Berry, antrenamentul care a ajutat-o să-și sculpteze fiecare mușchi din corp

Andreea Damian

Bardot eyes | Cum realizezi machiajul la modă pentru această vară

Andreea Damian

Descoperire fascinantă despre femeile cu ochi albaștri

Andreea Damian

Transformare neașteptată pentru fiica Angelinei Jolie. Shiloh s-a ras pe cap și nu mai arată deloc precum tânăra atrăgătoare de pe covorul roșu

Andreea Damian

Melania Trump, sumă „ridicol” de mare plătită pentru câteva ore de cazare la un hotel din Cairo

Andreea Damian

Scrie un comentariu