Tabu
PEOPLESlider

Acuzații grave: „Mihai Bendeac a plecat de la iUmor pentru că a fost bătut de Cheloo”

Prezentatorul TV Mircea Zara a lansat acuzații grave la adresa lui Cheloo. MC-ul, membru al comunității LGBT+, susține că rapperul a provocat plecarea lui Mihai Bendeac din juriul iUmor. Reporterul îl acuză pe Cheloo de homofobie. 

Cheloo a fost iritat de comportamentul de „gay” al lui Mihai Bendeac, acuză Mircea Zara. MC-ul este sigur că actorul și-a luat-o pe cocoașă de la Cheloo, practicant de kickboxing în timpul liber.

„Cheloo e singurul care are probleme legate de chestia asta, nu cu mine în mod deosebit. La un moment dat am văzut că lui i se pare că îi ‘patinează chiloții’ lui Mihai Bendeac și l-a luat la bătaie.

De altfel, așa s-a terminat povestea între Bendeac, Antena 1 și iUmor, din cauza tembelismului lui Cheloo. L-a bătut pe Bendeac pentru că i s-a părut că e gay”, a comentat Mircea Zara, în vlogul lui Speak.

În opinia lui Mircea Zara, Cheloo ar trebui interzis pe sticlă.

„O fi bisexual, că așa a zis și Roxana Vancea, dar nu are nicio treabă. Ce treabă ai tu, Cheloo cu Bendeac, când tu ești coleg de platou, să-l iei la omor?!

Să nu uităm de dosarul penal al lui Cheloo pentru consum de droguri și ce a mai făcut el. Mi se pare șocant să scoți un asemenea om pe un post de televiziune național și să-l transformi într-un personaj care să fie demn de urmat”, a mai punctat MC-ul.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Ingredientul miraculos pentru creșterea părului, dezvăluit de hairstilistul Victoriei Beckham

Andreea Damian

Poluarea ridicată poate duce la pierderea vederii

Andreea Damian

Ea e femeia care l-a despărțit pe Brad Pitt de Angelina Jolie

Andreea Damian

Noi studii arată că țigările electronice ar putea fi chiar mai nocive pentru inimă decât țigările obișnuite

realitatea

Dan Ciotoi, de nerecunoscut! Imagini neașteptate cu celebrul artist pe patul de spital

Andreea Damian

Londra ⎢ Concert de Anul Nou în Picadilly Circus

Ciocîrlan

Scrie un comentariu