Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Matthew McConaughey, disperat să joace într-un film biografic despre cascadorul Evel Knievel

Matthew McConaughey visează de o vreme la un documentar despre cascadorul american Evel Knievel, care a intrat în Guinness Book of World Records pentru că și-a rupt 37 de oase în timpul carierei sale. Actorul în vârstă de 49 de ani s-a declarat fanul lui numărul 1 și e disperat să-l interpreteze pe Knievel.

Evel Knievel a fost unul dintre cele mai mari simboluri americane ale anilor ’70

Evel Knievel, pe numele său adevărat Robert Craig Knievel, Jr., a devenit cunoscut pentru numeroasele sale salturi cu motocicleta – peste 75 de salturi – în cariera sa (între 1965-1980).  În 1974, cascadorul a efectuat un salt nereușit peste Snake River Canyon într-o rachetă Skycycle X-2 cu aburi.  De asemenea, cele 37 de oase rupte pe care le-a avut de-a lungul carierei au intrat în Guinness Book of World Records ca supravețuitorul cu „cele mai multe oase rupte într-o cariera”.

Starul din „Dallas Buyers Club” vrea să transpună viața excepțională a lui Evel Knievel pe marele ecran, cu el în rolul principal. De altfel, un film biografic despre Knievel se află printre proiectele sale de suflet, dar nu a găsit încă scenariul potrivit pentru a demara treaba.

Dacă McConaughey va reuși să-și dezvolte vreodată proiectul, acesta va fi gata să-și tureze motorul (căci e pasionat de motociclete), dar nu intenționează să încerce de fapt niciuna din cascadoriile pe care Knievel le-a efectuat.

Cascadorul american a murit de boli pulmonare în Clearwater, Florida, în 2007, la vârsta 69 de ani. Potrivit The Times în timp ce scria necrologul, Knievel a fost unul dintre cele mai mari simboluri americane ale anilor ’70. Knievel a fost introdus în Motorcycle Hall of Fame în 1999.

Matthew McConaughey nu ar fi însă primul actor care-l va juca pe Evel Knievel. În 1971, George Hamilton a făcut un rol de excepție, iar în 2004 și George Eads (cunoscut pentru rolul din CSI: Crime Scene Investigation) îl joacă pe Knievel.

ARTICOLE SIMILARE

Cabral și Andreea Ibacka părăsesc România, împreună cu cei doi copii ai lor

Andreea Damian

Margareta Pâslaru foarte activă la 77 de ani

Tabu Tabu

Vlăduța Lupău, trei ținute spectaculoase la botezul fiului ei. Cum s-a îmbrăcat vedeta

Andreea Damian

Nicole Scherzinger: aproximativ jumătate de milion de euro de la TVR pentru recital și salam

Dora Constantinovici

Gentleman, ghidul etern al modei masculine

realitatea

Respect, AURA ION! A murit cu lacrimile inghetate pe obraji…

realitatea

Scrie un comentariu