Tabu
BEAUTYPEOPLESlider

Michelle Pfeiffer nu mai poartă parfum de 10 ani

Michelle Pfeiffer a declarat de curând că a încetat să mai poarte parfum acum 10 ani pentru că le consideră „periculoase” și „toxice”.

Actrița, binecunoscută pentru rolurile din Scarface (1983) și The Age Of Innocence (1993), a decis să-și creeze propria linie de parfumuri după ce a descoperit că toate produsele pe care le folosea erau „incredibil de dăunătoare” sănătății sale. Așa i-a venit ideea lansării liniei de parfumuri Henry Rose, care poartă numele copiilor ei, creată în colaborare cu brandul International Flavors and Fragrances, cu o istorie de 130 de ani.

 

 

View this post on Instagram

 

“Elevating the art of fragrance while committing to better health standards.” -@voguemagazine

A post shared by Henry Rose (@henryrose) on

Pfeiffer, în vârstă de 60 de ani, susține că cele 5 parfumuri din colecția sa sunt 100% naturale – nu conțin substanțe chimice dăunătoare. Acestea vor fi disponibile pentru 120 de dolari și vor purta nume precum Jake’s House, Last Light, și Dark Is Night.

„Mi-am dat seama că produsele pe care le foloseam sunt incredibil de toxice. Am început să caut produse fără parfum și nu prea am găsit. Lucrurile s-au schimbat de atunci, dar tot e puțin”, crede vedeta de cinema.

 

În cele din urmă a decis să nu mai poarte parfum. Asta se întâmpla acum 10 ani. Dar de 9 ani, Michelle tot încearcă să-și dezvolte propria afacere cu parfumuri naturale, pentru că îi lipsea… parfumul. „Am abordat o mulțime de companii mari de produse cosmetice, dar nu a mers, așa că am renunțat la idee”, a mărturisit actrița.

Colecția de parfumuri Henry Rose va primi un premiu de excelență din partea  Environmental Working Group Verified datorită ingredientelor 100% naturale pe care le conține.

Michelle Pfeiffer speră că se va extinde și în alte sectoare ale industriei de beauty.

ARTICOLE SIMILARE

Celebritati nascute pe 23 iunie!

realitatea

Robotul-polițist din Los Angeles e sexist? A ignorat o femeie care i-a cerut ajutorul

Andreea Damian

S-a făcut un top al țărilor cele mai nefavorabile pentru expate și România e acolo

realitatea

Despre antrenamente si inima!

realitatea

15 trucuri secrete pentru gene superbe

Andreea Damian

Când și de ce a devenit drăguț să îmbraci copiii în costume de animale?

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu