Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Gestul cu care actorul Danny Trejo a emoționat pe toată lumea

Actorul Danny Trejo a salvat un bebeluș blocat într-o mașină răsturnată în Los Angeles.

Actorul în vârstă de 75 de ani a fost martor la un accident îngrozitor care a avut loc miercuri, în Los Angeles. Două autoturisme s-au ciocnit, iar unul dintre ele s-a răsturnat pe carosabil.

Danny Trejo, cunoscut pentru rolul din Machete, a sărit imediat în salvarea victimelor din mașina răsturnată. Cel mai tânăr pasager a fost un bebeluș blocat în scaunul său de mașină.

Trejo a spus că a încercat să intre în mașină printr-o fereastră spartă, dar nu a reușit să-l scoată din centura de siguranță. UN martor a mărturisit pentru CNN că starul a reușit să-l elibereze până la urmă pe copil.

Danny Trejo

„Singurul lucru care l-a salvat pe micuț a fost scaunul său de mașină”, ​​i-a fi spus Trejo martorului.

Departamentul de pompieri din Los Angeles a declarat că în urma accidentului trei persoane au fost rănite și au fost duse la un spital. Din fericire, rănile lor nu le puneau viața în pericol.

Danny Trejo a apărut în numeroase filme, fiind celebru pentru roluri de dur sau anti-erou. Printre filmele în care a jucat se numără Obsesia (1995), Con Air: Avionul condamnaţilor (1997), Infernul (1999), Triplu X (2002), Planeta terorii (2007), Predators (2010), Machete (2010).

ARTICOLE SIMILARE

Survivor 2023. Ce sumă a primit Carmen Grebenișan în urma participării la emisiune. E mai mare decât cea încasată de câștigător

Andreea Damian

INCREDIBIL! Cum arata Sofia Vergara acum 20 de ani

Cristina Cioran va deveni mamă pentru prima oară, la 43 de ani

Andreea Damian

Cei mai sexy participanti la Olimpiada!

Cea mai emoționantă reclamă de Crăciun. Urmărește acest clip viral până la sfârșit și încearcă să nu plângi (VIDEO)

Andreea Damian

Cum arată Brigitte Macron în costum de baie, la 65 de ani

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu