Tabu
CULTUREPEOPLESlider

The Pussycat Dolls se reunesc după 10 ani

Nicole Scherzinger a semnat deja un contract „de milioane de dolari“ pentru a reveni în The Pussycat Dolls, grupul care a făcut-o celebră în anii 2000.

The Pussycat Dolls a luat naștere în 2003 și a fost alcătuită din Nicole, Carmit Bachar, Ashley Roberts, Jessica Sutta, Melody Thornton, și Kimberly Wyatt. Trupa a dat lovitura cu hiturile „Don’t Cha” şi „Buttons”.  Trupa s-ar fi destrămat în 2009 din cauza conflictelor provocate de solista Nicole Scherzinger, care şi-ar fi asumat rolul de „şefă“ a grupului, notează The Sun.

Dar toate sunt hotărâte să îngroape „securea războiului” de dragul banilor. Cele șase dansatoare și cântărețe  au semnat un contract de mai multe milioane de dolari pentru a se reuni şi a porni într-un turneu în 2020, sub titulatura The Pussycat Dolls.

„Nicole a refuzat de mai multe ori oferte pentru reunirea grupului, dar, cu ocazia împlinirii a zece ani de la pauza pe care au luat-o, a spus că este în sfârşit pregătită să revină. Lui Nicole i s-a făcut o ofertă de mai multe milioane de lire sterline pentru a reveni, i s-a dat un avans uriaş şi este imposibil să mai renunţe acum. Turneul va fi imens, iar fetele vor cânta cele mai cunoscute piese ale lor, dar a existat o discuţie privind şi reîntoarcerea lor în studio pentru a înregistra cântece noi”, a declarat o sursă pentru publicația britanică.

Ultimul material discografic lansat de trupă a fost cel din 2008, intitulat „Doll Domination“, scrie Daily Mail.

Zvonul că Nicole Scherzinger s-ar putea să cânte din nou alături de colegele ei a circulat intens în ultima perioadă, după ce o sursă a declarat pentru The Sun că acestea ar pregăti o reuniune anul viitor, dar şi un turneu mondial.

 

ARTICOLE SIMILARE

CHA CHA LITIX! Episodul 69. Atenție, se deschid ușile!

Andreea Damian

Victorie de senzatie! CEZAR OUATU – cel mai sexy concurent de la Eurovision! Iubita lui e si mai sexy (FOTO)!

realitatea

Vedete care au vrut sa se sinucida si n-au reusit! De la Liz Taylor la Adrian Nastase

Actrița Sandra Bullock declară că și ea este o victimă a hărțuirii sexuale

Andreea Damian

Jonathan Van Ness devine „prima femeie ne-feminină” de pe coperta Cosmopolitan UK, după 35 de ani

realitatea

Pilat Gallery, singura galerie axata pe pop-art din Romania

realitatea

2 comentarii

Scrie un comentariu