Tabu
PEOPLESlider

Madonna a vrut să dea 20 mil. $ unui bărbat celebru ca să-i facă un copil

Madonna i-ar fi făcut o ofertă interesantă cu Dennis Rodman în anii ’90. Dacă fostul baschetbalist ar fi lăsat-o însărcinată, cântăreața i-ar fi oferit 20 de milioane de dolari.

Madonna și Dennis Rodman au avut o relație romantică în anii ’90.

Cel puțin asta a declarat fostul star NBA zilele trecute în emisiunea radiofonică  The Breakfast Club. Se pare că artista i-ar fi propus lui Rodman, cu care a avut o relație romantică în 1993, să-i facă un copil, urmând să-i dea apoi acestuia o sumă impresionantă de bani.

Fostul jucător NBA spune că Madonna l-a găsit interesant pentru că era „un băiat rău”. Și se pare că acesteia i-ar fi plăcut să devină mamă în acel moment din viața ei. „M-a întrebat dacă vreau să o „las însărcinată” , ea îmi va plăti 20 de milioane de dolari. Însă doar dacă se naște copilul”, povestește Rodman.

Madonna i-ar fi făcut această propunere la telefon. Baschetbalistul se afla într-un cazinou din Las Vegas. Cântăreața i-a trimis atunci un avion particular pentru a-l aduce la ea acasă, unde urmau să facă sex. După ce și-au terminat treaba, Dennis Rodman a zburat imediat înapoi în Sin City, pentru a-și continua activitatea la jocurile de noroc!

Dar Madonna nu a rămas însărcinată și lui Rodman nu i-a părut rău pentru asta. Ba mai mult, acesta a insinuat că Madonna a mers apoi la antrenorul ei de fitness, Carlos Leon, cu aceeași ofertă. Așa s-a născut fiica mai mare a Madonnei, Lourdes, în octombrie 1996.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ce de cadouri a primit Andra la aniversare

Tabu Tabu

Hailey Baldwin s-a dezlănţuit la adresa haterilor de pe Instagram

Andreea Damian

Studiul care dă fiori! Cât rezistă, de fapt, coronavirusul pe suprafeţe și în aer

Andreea Damian

Cantitatea exactă de protecție solară pe care ar trebui să o aplici pe față

Andreea Damian

Alex Bodi rupe tăcerea despre Mădălina Ghenea. Ce relație au cei doi: „E superbă și am ce să văd”

Andreea Damian

Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana, s-a măritat cu un milionar de 62 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu