Tabu
BEAUTYPEOPLESlider

Paris Hilton lansează al 25-lea parfum. Este o ediție specială!

Paris Hilton a anunțat că a creat un nou parfum, cel cu numărul 25. Se va numi Electrify și a fost inspirat de cariera sa de DJ, dar și de sentimentul euforic pe care îl trăiește atunci când lumea dansează pe muzica sa.

Vedeta în vârstă de 38 de ani a vorbit despre inspirația sa pentru mirosul parfumului: „Ceea ce îmi place cel mai mult la cariera de DJ este explozia de energie pe care o primesc pe scenă și faptul că fac fericiți o mulțime de oameni. Am vrut să surprind acest sentiment întrun parfum”. „Electrify a fost inspirat de viața de noapte, eu mixând pur și simplu pe scenă, de performanța mea în fața oamenilor”, a adăugat starleta.

Paris Hilton a dezvoltat parfumul în parteneriat cu Yves Cassar, vicepreședinte al International Flavors & Fragrances din New York. Primul parfum dezvoltat de ea în 2004 a devenit un best-seller internațional. Asta a inspirat-o să-și lanseze propriul brand de parfumuri, care au generat de-a lungul anilor venituri de peste 1,5 miliarde de dolari.

Moștenitoarea lanțului de holteluri Hilton a visat de mică să aibă propriul parfum, dar nu a crezut niciodată că va scoate 25 de produse diferite. Într-un interviu acordat WWD, Paris a spus: „Când eram fetiță, întotdeauna am crezut că voi avea un singur parfum. Nu aveam idee că voi avea 25 într-o zi”. „Primul produs pe care l-am lansat a fost un succes atât de mare încât am început să-mi extind imperiul. Acum am 19 linii de produse, de la produse pentru îngrijirea tenului, machiaj, parfumuri, genți, ochelari de soare, haine, bijuterii, lenjerie”, a spus ea.

ARTICOLE SIMILARE

Sorin Bontea a filmat pentru o altă emisiune de la Antena 1 după demisia de la „Chefi la cuțite”

Andreea Damian

De sărbători, oferă cadouri cu bun gust, la prețuri speciale! Inspiră-te de la FineStore!

Tabu Tabu

„All I Want for Christmas Is You” i-a adus lui Mariah Carey peste 60 mil. $

Andreea Damian

Halle Berry îndeamnă femeile să nu se grăbească să devină mame

Andreea Damian

Cântăreață celebră, experiență teribilă la naștere: „Copilul mi-a distrus zona intimă”

Andreea Damian

De cine e dusă mai departe ştafeta artistică a familiei Patrichi

Tabu Tabu

Scrie un comentariu