Tabu
LIFESTYLESlider

Milionar german singur caută oameni să locuiască cu el (gratis) în „paradisul” său din Noua Zeelandă

Un multi-milionar german singur-singurel caută 10 voluntari care să trăiască împreună cu el la o fermă din Noua Zeelandă – gratuit.

Karl Reipen

Karl Reipen a cumpărat Awakino Estate, un loc idilic de lângă New Plymouth, în Noua Zeelandă, în anul 2000, după ce s-a îndrăgostit de proprietatea pitorească.

Proprietatea de 8,5 milioane de dolari neozeelandezi dispune de o vinărie, un centru ecvestru, mai multe case și vedere spre ocean. Dar, după ce a trăit singur ani întregi în casa sa izolată, Reipen a descoperit că, deși deține un paradis de 220 de hectare, îi lipsește un lucru: prietenii.

Neamțul a dat și un anunț la ziar, în care invită pe oricine cu vârste cuprinse între 18 și 70 de ani să i se alăture – încurajându-i chiar să-și aducă și propriul cal – din moment ce moșia sa dispune și de centru ecvestru…

„Ei (voluntarii) ar putea locui în case de două persoane și ar putea împărți o viață frumoasă, cu întâlniri sociale și mese. Dacă sunteți interesat să trăiți împreună cu un grup de oameni interesanți, aceasta ar putea fi șansa dvs la o nouă viață. Vă puteți bucura de plimbări, pescuit, cumpărături, plimbări cu caiacul, de înot și de animale și păsări.”, sună anunțul publicat de el într-un ziar local.

Karl Reipen, care a făcut avere vânzând cafea cu gheață în Germania, a locuit la Awakino Estate în ultimii 10 ani și a transformat ferma în „paradisul” de cinci stele pe care îl deține astăzi. „Mi-a luat 10 ani să o ridic la standardul de azi. Acum, când totul este terminat, aș dori să împart „paradisul” cu oameni drăguți.”, a declarat afaceristul pentru The Sun.

ARTICOLE SIMILARE

Luciu si-a schimbat look-ul! S-a tuns pentru prima prima dată in 7 ani

Tyra Banks a avut un conflict “îngrozitor” cu Naomi Campbell la începutul carierei

realitatea

Ce scumpiri vin în 2022 pentru români

Andreea Damian

Femeia Scorpion – personalitate în funcţie de zodiac!

Kirsten Dunst, însărcinată cu al doilea copil

Andreea Damian

Huidu a PĂRĂSIT postul de radio Kiss FM

2 comentarii

Scrie un comentariu