Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Kirsten Dunst, însărcinată cu al doilea copil

Actrița, în vârstă de 38 de ani, a dezvăluit pe coperta W Magazine că așteaptă al doilea copil. Un anunț însoțit cu poze cu ea însărcinată, realizate de fotograful Zoe Ghertner și regizate de Sofia Coppola.

Kirsten Dunst avea 16 ani când juca prima dată sub regia Sofiei Coppola. Rezultatul a fost un rol iconic în The Virgin Suicides (1999) și începutul unei colaborări fructuoase. Douăzeci și doi de ani mai târziu, actrița în vârstă de 38 de ani a evoluat din nou în fața obiectivului cineastei, de data aceasta într-o ședință foto. Fotografiile vor fi prezentate în ediția specială a regizorilor W Magazine, care va apărea pe 6 aprilie.

Cu toate acestea, revista a oferit pe site-ul său, marți, 30 martie, o previzualizare a acestor fotografii artistice. Într-o rochie lungă Valentino, transparentă și liliacă sau o pelerină neagră Chanel, Kirsten stă întinsă pe spate, cu mâna pe burtă.

Kirsten Dunst a profitat de această ocazie pentru a dezvălui că așteaptă al doilea copil, născut din relația cu actorul Jesse Plemons. Cuplul, care s-a cunoscut în 2016 pe platoul de filmare de la Fargo, înainte de a se logodi în ianuarie 2017, a născut deja un băiețel, Ennis de 2 ani. Pentru această nouă ediție a revistei W Magazine, eroina din Marie-Antoinette (2006) a pozat pe un pat, un fotoliu sau un covor verde pal. Și nu este singura care a jucat jocul.

Pentru această ediție specială, Sofia Coppola a apelat și la alte două muze ale sale, Elle Fanning și Rashida Jones. Kirsten Dunst a fost dornică să celebreze prietenia care o leagă de cineast.

ARTICOLE SIMILARE

Soțul actriței Salma Hayek oferă peste 100 mil. $ pentru reconstrucția catedralei Notre Dame

Andreea Damian

Gala Oscar urmează exemplul Globurilor de Aur: va avea un meniu vegetarian. Doar 70%!

Andreea Damian

Ce produse ar trebui sa evite femeile in dieta de zi cu zi

realitatea

WhatsApp va mări vârsta minimă a utilizatorilor la 16 ani în UE

realitatea

Celebritati nascute pe 2 iulie!

realitatea

Ellie White, prima vacanță după izolare

Tabu Tabu

Scrie un comentariu