Tabu
PEOPLESlider

Kirsten Dunst, însărcinată cu al doilea copil

Actrița, în vârstă de 38 de ani, a dezvăluit pe coperta W Magazine că așteaptă al doilea copil. Un anunț însoțit cu poze cu ea însărcinată, realizate de fotograful Zoe Ghertner și regizate de Sofia Coppola.

Kirsten Dunst avea 16 ani când juca prima dată sub regia Sofiei Coppola. Rezultatul a fost un rol iconic în The Virgin Suicides (1999) și începutul unei colaborări fructuoase. Douăzeci și doi de ani mai târziu, actrița în vârstă de 38 de ani a evoluat din nou în fața obiectivului cineastei, de data aceasta într-o ședință foto. Fotografiile vor fi prezentate în ediția specială a regizorilor W Magazine, care va apărea pe 6 aprilie.

Cu toate acestea, revista a oferit pe site-ul său, marți, 30 martie, o previzualizare a acestor fotografii artistice. Într-o rochie lungă Valentino, transparentă și liliacă sau o pelerină neagră Chanel, Kirsten stă întinsă pe spate, cu mâna pe burtă.

Kirsten Dunst a profitat de această ocazie pentru a dezvălui că așteaptă al doilea copil, născut din relația cu actorul Jesse Plemons. Cuplul, care s-a cunoscut în 2016 pe platoul de filmare de la Fargo, înainte de a se logodi în ianuarie 2017, a născut deja un băiețel, Ennis de 2 ani. Pentru această nouă ediție a revistei W Magazine, eroina din Marie-Antoinette (2006) a pozat pe un pat, un fotoliu sau un covor verde pal. Și nu este singura care a jucat jocul.

Pentru această ediție specială, Sofia Coppola a apelat și la alte două muze ale sale, Elle Fanning și Rashida Jones. Kirsten Dunst a fost dornică să celebreze prietenia care o leagă de cineast.

ARTICOLE SIMILARE

Licitație caritabilă pentru copii ⎥ Opera gigantică a lui Sacha Jafri

Ciocîrlan

Jurnalul secret al lui Michael Jackson: cele mai negre gânduri și obsesia megastarului

Andreea Damian

În ce colțuri din lumea are succes Irina Rimes

Tabu Tabu

Met Gala 2023: Vedetele l-au sărbătorit pe Karl Lagerfeld. Cum a arătat covorul roșu

Andreea Damian

Cum s-au fotografiat Andreea Marin și Radu, fiul lui Ștefan Bănică Jr. Imagine de colecție!

Andreea Damian

Motivul incredibil pentru care Daniela Gyorfi și George Tal nu se căsătoresc. Sunt împreună de 15 ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu