Home > Lifestyle > Huidu a PĂRĂSIT postul de radio Kiss FM

Huidu a PĂRĂSIT postul de radio Kiss FM

Şerban Huidu a luat decizia de a îşi da demisia de la Kiss FM. Producătorul a declarat că hotărârea este una voluntară şi că nu are nicio legătură cu noua conducere a postului de radio.

Pentru ca au aparut zvonuri ar fi bine sa clarific: iata UN ultim mail catre colegii mei, precizez ca noua achizitie nu a influentat in nici UN fel decizia mea, ci probleme mai vechi! Multa baftă colegilor care m-au sustinut si ne mai auzim!

Dragi colegi, Orice inceput are si un sfarsit! Azi a sosit momentul, cu durere in suflet, sa imi iau ramas bun de la voi! Am incercat, in anii astia sa fac cat pot eu mai bine pentru aceasta organizatie, unele mi-au reusit, si e meritul vostru, altele mi-au iesit mai prost si asta e numai vina mea! In anii astia am incercat sa cunosc o mare parte dintre voi, am incercat sa ma integrez in aceasta mare familie, care m-a primit si m-a potentat! E ultima oara cand va Scriu si vreau sa va multumesc! Ati fost niste colegi minunati….cu unii poate ma voi mai intalni, cu altii nu! Bafta tuturor si sa iubiti Radioul in continuare! Serban Huidu Ps: nu plec nicaieri- la nici un concurent! Ps2: sa dati mailul si celor ce nu le-a ajuns!”, a scris Huidu pe blog. Postul de Kiss FM a fost achiziţionat de compania Antenna Group, cel mai mare grup media din Grecia, după ce grupul german ProSiebenSat.1 şi-a vândut toate operaţiunile din Europa Centrală şi de Est.

Articole asemanatoare
Ti-ai pierdut slujba de curand? – Afla cum trebuie sa reactionezi pentru a-ti reveni
DESPARTIREA e definitiva! Ce anunt socant a facut HUIDU
Nou scandal cu Huidu! GAINUSA si DEZBRACATU pleaca de la Cronica Carcotasilor!
Şerban Huidu, SCHIMBARE RADICALĂ de LOOK! “De ce ai facut greseala asta?”, au comentat fanii

Comenteaza acest articol

Huidu a PĂRĂSIT postul de radio Kiss FM

by   1 min
0