Tabu
PEOPLESlider

Gwyneth Paltrow și soțul ei trăiesc separat pentru „a păstra misterul”

Gwyneth Paltrow a vorbit despre beneficiile faptului că ea și soțul ei Brad Falchuk au trăit separate în primul an de căsătorie.

În iunie anul trecut, actrița și fondatoarea companiei Goop a dezvăluit că ea și Falchuk nu locuiesc împreună și că, de obicei, își petrec patru nopți pe săptămână în casa lui Paltrow. Deși cuplul s-a mutat împreună câteva luni mai târziu, știrea declanșat dezbateri aprinse dacă persoanele care formează un cuplu trebuie sau nu să trăiască împreună pentru a avea o relație sănătoasă.

Gwyneth Paltrow a explicat într-un interviu pentru Harper’s Bazaar că a considerat „interesant” modul în care oamenii au reacționat la faptul că ea și Falchuk nu locuiau încă împreună. „Am crezut că este foarte interesant cât de rezonant a fost pentru oameni”, a spus vedeta în vârstă de 47 de ani. Și-a amintit apoi că o prietenă apropiată a descris stilul ei de viață drept un „vis”, sfătuind-o să nu se mute niciodată împreună cu soțul ei.

Paltrow a dezvăluit avantajele vieții unui trai separat. „Cred că ajută cu siguranță la păstrarea misterului și la păstrarea ideii că această persoană are propria ei viață”, a spus ea. „Așa că încercăm să rămânem împrună acum pe măsură ce ne unim.”

În cadrul interviului, actrița a vorbit și despre modul în care întreține o relație bună cu fostul ei soț, Chris Martin, solistul și liderului grupului Coldplay, de care s-a despărțit „de comun acord” în 2014. Aceasta a amintit că o face de dragul copiilor, Moise, de 13 ani și Apple, de 15 ani. „Este un angajament pe tot parcursul vieții de a reinventa în mod constant relația cu fostul tău, lucru pe care îl presupui pentru că ai copii împreună”, a continuat Gwyneth. A adăugat că o„adoră” iubita pe lui Chris Martin, actrița Dakota Johnson. „Poate părea ciudat, deoarece este ceva neconvențional”.

ARTICOLE SIMILARE

Cea mai tristă și frumoasă carte de nedragoste – Iubire amară de Elena Ferrante

Dora Constantinovici

Cum aerisești corect caloriferele ca să faci economie la încălzire

Andreea Damian

Fiica lui Bruce Lee, furioasă pentru modul în care e caricaturizat tatăl ei în filmul lui Tarantino

Andreea Damian

Ce riscă Meghan Markle dacă va naște acasă

Andreea Damian

Fiica lui Mick Jagger, arestată în Ibiza!

Andreea Damian

Ce a făcut Ilinca Vandici de ziua ei și pe cine a surprins

Tabu Tabu

Scrie un comentariu