Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Vedeta din România care l-a „ispitit” pe Jude Law s-a întors în țară pentru un nou proiect

Mădălina Bellariu are 28 de ani și s-a întors în țara natală după ce a colindat lumea și a filmat atât în Londra cât și la Hollywood și apoi în Italia mai multe producții de televiziune fiind mai mult pe drumuri.

Vedeta care a jucat cu Jude Law a primit un angajament în România și a profitat de situație că să-și revadă familia și să filmeze. Iar de curând a fost într-o vacanță pentru a se relaxa.

Mădălina Bellariu este una dintre actrițele românce care au făcut carieră peste hotare și a jucat în peste 20 de filme și seriale produse în SUA, Marea Britanie și Italia iar acum are mai multe proiecte filmate în țara natală. În 2016 actrița a primit un angajament greu de refuzat, căci a jucat în 2 episoade din producţia „The Young Pope” unde a apărut alături de Jude Law.

„Când agentul meu m-a sunat să-mi dea vestea cea mare, nu mi-a venit să cred. Am dat trei probe cu directorul de casting înainte de întâlnirea finală cu regizorul Paolo Sorrentino. A fost foarte uşor să lucrez cu Jude, fiindcă era foarte relaxat. El a fost cel care a venit la mine să repetăm scenele, înainte de filmări. În pauze, am discutat despre Transilvania şi despre cât de mult i-a plăcut România. Experienţa de actorie alături de el m-a făcut să realizez cât de important este să rămâi modest, aşa cum este Jude. După primele minute în care l-am cunoscut, am şi uitat că stau de vorbă cu un star”, a povestit ea într-un interviu.

Tânăra a avut ocazia să o cunoască pe celebra Jane Seymour și chiar a făcut poză cu ea la un eveniment monden. În plus, a jucat în alte câteva episoade din „Coronation Street”, un serial foarte urmărit peste hotare.

citește continuarea pe tabuhighlife.ro

ARTICOLE SIMILARE

Cabral și Adela Popescu, surprinși de Uraganul Fiona! Prezentatorul a filmat dezastrul lăsat de furtună – VIDEO

Andreea Damian

Alain Delon și-a exprimat ultimele dorințe înainte să moară

Andreea Damian

Care sunt șansele să rămâi însărcinată dintr-un ovul congelat

Andreea Damian

Melanie Gaydos, modelul cu aspect de vampir a distrus toate stereotipurile din modă

Andreea Damian

Cafeneaua din Seul care te face să te simți ca un personaj din benzile desenate

Andreea Damian

Madonna face o declarație puternică împotriva violenței și armelor în clipul “God Control”

realitatea

Scrie un comentariu