Tabu
PEOPLESlider

Antonia rupe tăcerea după ce și-a făcut o nouă operaţie de mărire a sânilor

Antonia a avut parte de un început de an glorios. Nu numai că îi merge din punct de vedere profesional, dar s-a mutat cu familia ei în casă nouă, fiica ei s-a întors în ţară, iar operaţia de mărire a sânilor a decurs extraordinar de bine şi se vede acest lucru.

Tabu a stat de vorbă cu îndrăgita solistă şi a aflat cum se simte şi ce spune despre mărirea sânilor.

„Sunt foarte fericită că se întâmplă lucruri noi în vaiaţa mea, cariera mea profesioanlă merge ca pe roate, tocmai am venit din studioul de înregistrări unde am lucrat la noi piese. Lucrez şi la un album, va fi al doilea album al meu. Încerc să mă menţin, să am grijă de mine. Îmi plac contractele de imagine şi visul meu este să mă văd într-o reclamă pe un autobuz sau pe o clădire imensă, cum e cea de pe Calea Victoriei. De 20 de metri. Le-am bifat pe toate”, a mărturisit Antonia, potrivit tabuhighlife.ro.

Antonia pare mult mai frumoasă decât de obicei. „Nu m-am schimbat, am câteva trucuri de machiaj pe care le-am învăţat şi pe care le folosesc şi eu şi de aceea par mult mai schimbată. Sunt trucuri de fete. Am făcut şi o operaţie la sâni. Am simţit nevoia asta să îmi fac această schimbare pentru că făcusem operaţie înainte să îl nasc pe Achim. Am simţit nevoia să fac o schimbare, să împrospătez lucrurile pentru a mă simţi eu bine cu mine”, a declarat ea.

ARTICOLE SIMILARE

Notre Dame este instabilă: un vânt puternic ar putea face zidurile să se prăbușească

realitatea

Brooke Shields a dezvăluit cine este bărbatul celebru cu care și-a pierdut virginitatea: „Am fugit goală pe hol”

Andreea Damian

Regina Elisabeta a II-a deține șase recorduri mondiale

Andreea Damian

Carmen Grebenișan a încins internetul cu două imagini. Cum arăta vedeta în tinerețe?

Tabu Tabu

Șase idei de activități pentru a te distra în munți în afară de schiat

Andreea Damian

Eva Longoria a primit o stea pe Walk of Fame

Andreea Damian

Scrie un comentariu