Tabu
PEOPLE

Roxana Ionescu s-a măritat după ce a pierdută sarcina! Cum a devenit celebră vedeta?

Se poate spune că a ieșit soarele și pe strada Roxanei Ionescu (34 de ani), fosta vedetă de televziune, care anul trecut a pierdut o sarcina destul de avansată. Ieri, joi, 20 februarie, femeia și iubitul ei,  omul de afaceri Ținu Vidaicu s-au căsătorit. Vestea a fost dată pe rețelele de socializare unde cei doi soți au publicat o mulțime de filmulețe de la fericitul eveniment. Cei doi au fost însoțiți de familie și cei mai buni prtieteni care s-au bucurat și ei pentru îndrăgostiți.

indragostitii roxana ionescu si tinu
indragostitii roxana ionescu si tinu

Mireasa a fost îmbrăcată într-o ținută albă la Starea civilă și cei doi păreau cei mai fericiți oameni din lume. Evenimentul fericit s-a petrecut la Timișoara, acolo unde bărbatul are mai multe afaceri și unde cei doi locuiesc în ultima vreme. Din păcate pentru telespectatorii noștrii Roxana sau Mama natură, a renunțat la televiziune pentru diferite alte proiecte și promovarea activitățile iubitului ei.

roxana ionescu si tinu
roxana ionescu si tinu

Puțini își mai amintesc că Roxana a debutat în televiziune că asistență de televiziune și a pozat în urmă cu mulți ani într o revista cu iepurași, fiind poreclită de atunci mama natură pentru că avea sănii mari și naturali așa cum a făcut-o mama natură. După ce s-a mutat de la un post la altul, Roxana a fugit departe de lumea dezlănțuită a televiziunii.

ARTICOLE SIMILARE

Ioana Ginghină și Răzvan Fodor, din nou colegi

Tabu Tabu

Barack și Michelle Obama divorțează?

Andreea Damian

Liviu Vârciu și-a făcut schimbare de look în izolare

Tabu Tabu

Dinu Maxer a dat nas în nas cu noul iubit al Deei. Care au fost reacțiile

Andreea Damian

Designerul Cristina Săvulescu e copia fidelă a mamei soțului sau, fosta crainica TV Delia Budeanu

Tabu Tabu

Lora a îmbracat rochia de mireasă pentru prima oară

Tabu Tabu

Scrie un comentariu