Tabu
PEOPLESlider

Lora a îmbracat rochia de mireasă pentru prima oară

Îndrăgita solistă și fosta prezentatoare a avut un an plin de probleme. Iată că Lora Petrescu s-a întors în țară după câteva luni petrecute blocată în Bali, acolo unde a fost fost cu iubitul și managerul ei Ionuț Ghenu. Însă iată că întoarsă în țară au început să apară ofertele.
Una dintre aceste oferte a venit din partea producătorilor filmului “Pup-o, mă” partea a doua, care s-a filmat câteva săptămâni în Cluj. Alături de Vărul Săndel, Cosmin Seleși și Alin Panc din distribuția acestei comedii mai fac parte Andreea Samson. Mădălina Anea sau celebrul metereolog de serviciu Florin Busuioc. În acest film pentru prima oară Lora va îmbraca rochia de mireasă căci va interpreta rolul unei mirese nebune. Filmul va apărea în cinenematografe abia anul viitor căci după ce a stat câteva luni în Bali atunci camd s-a întors s-a amânat premiera în cinematografe din cauza coronavirusului. Din păcate fanii peliculei trebuie să mai aștepte pînă în primăvară când va avea loc premiera. Și actorii din rolurile principale și echipa filmului vor aștepta și ei nerăbdători pînă filmul se va monta și va putea fi difuzat.

ARTICOLE SIMILARE

De ce să te compari cu alții este de fapt un lucru bun pentru tine

Andreea Damian

Venus Williams: „Femeile au mai multă putere decât înainte”

Andreea Damian

Cum arată fiica lui Steve Jobs? A debutat în modă cu un pictorial inedit

Andreea Damian

Cum arată și cu ce se ocupă acum Mihaela Tatu de la ”De 3 x femeie”

Andreea Damian

Cum arată Nicole Cherry la doar câteva săptămâni după naștere! S-a pozat cu abdomenul la vedere

Andreea Damian

Motivul pentru care înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu a fost amânată. Familia sa refuză să-i ridice corpul de la spital

Andreea Damian

Scrie un comentariu