Tabu
Image default
PEOPLE

Roxana Ionescu s-a măritat după ce a pierdută sarcina! Cum a devenit celebră vedeta?

Se poate spune că a ieșit soarele și pe strada Roxanei Ionescu (34 de ani), fosta vedetă de televziune, care anul trecut a pierdut o sarcina destul de avansată. Ieri, joi, 20 februarie, femeia și iubitul ei,  omul de afaceri Ținu Vidaicu s-au căsătorit. Vestea a fost dată pe rețelele de socializare unde cei doi soți au publicat o mulțime de filmulețe de la fericitul eveniment. Cei doi au fost însoțiți de familie și cei mai buni prtieteni care s-au bucurat și ei pentru îndrăgostiți.

indragostitii roxana ionescu si tinu
indragostitii roxana ionescu si tinu

Mireasa a fost îmbrăcată într-o ținută albă la Starea civilă și cei doi păreau cei mai fericiți oameni din lume. Evenimentul fericit s-a petrecut la Timișoara, acolo unde bărbatul are mai multe afaceri și unde cei doi locuiesc în ultima vreme. Din păcate pentru telespectatorii noștrii Roxana sau Mama natură, a renunțat la televiziune pentru diferite alte proiecte și promovarea activitățile iubitului ei.

roxana ionescu si tinu
roxana ionescu si tinu

Puțini își mai amintesc că Roxana a debutat în televiziune că asistență de televiziune și a pozat în urmă cu mulți ani într o revista cu iepurași, fiind poreclită de atunci mama natură pentru că avea sănii mari și naturali așa cum a făcut-o mama natură. După ce s-a mutat de la un post la altul, Roxana a fugit departe de lumea dezlănțuită a televiziunii.

ARTICOLE SIMILARE

Alec Baldwin a împușcat doi oameni pe platourile de filmare. O femeie a murit. Ce s-a întâmplat

Andreea Damian

Cum s-a întreținut Alina Eremia în cele două luni de izolare

Tabu Tabu

Descoperă Maldive împreună cu Andreea Bănică. Sfaturi pentru o vacanță de neuitat

Andreea Damian

Corina Chiriac, imagini inedite din trecut

Tabu Tabu

Diana Bart este din nou însărcinată! Ce o deranjează cel mai mult pe vedetă

Tabu Tabu

Rețeta lui Gwyneth Paltrow pentru o viață sexuală satisfăcătoare

Andreea Damian

Scrie un comentariu