Tabu
Image default
PEOPLE

Roxana Ionescu s-a măritat după ce a pierdută sarcina! Cum a devenit celebră vedeta?

Se poate spune că a ieșit soarele și pe strada Roxanei Ionescu (34 de ani), fosta vedetă de televziune, care anul trecut a pierdut o sarcina destul de avansată. Ieri, joi, 20 februarie, femeia și iubitul ei,  omul de afaceri Ținu Vidaicu s-au căsătorit. Vestea a fost dată pe rețelele de socializare unde cei doi soți au publicat o mulțime de filmulețe de la fericitul eveniment. Cei doi au fost însoțiți de familie și cei mai buni prtieteni care s-au bucurat și ei pentru îndrăgostiți.

indragostitii roxana ionescu si tinu
indragostitii roxana ionescu si tinu

Mireasa a fost îmbrăcată într-o ținută albă la Starea civilă și cei doi păreau cei mai fericiți oameni din lume. Evenimentul fericit s-a petrecut la Timișoara, acolo unde bărbatul are mai multe afaceri și unde cei doi locuiesc în ultima vreme. Din păcate pentru telespectatorii noștrii Roxana sau Mama natură, a renunțat la televiziune pentru diferite alte proiecte și promovarea activitățile iubitului ei.

roxana ionescu si tinu
roxana ionescu si tinu

Puțini își mai amintesc că Roxana a debutat în televiziune că asistență de televiziune și a pozat în urmă cu mulți ani într o revista cu iepurași, fiind poreclită de atunci mama natură pentru că avea sănii mari și naturali așa cum a făcut-o mama natură. După ce s-a mutat de la un post la altul, Roxana a fugit departe de lumea dezlănțuită a televiziunii.

ARTICOLE SIMILARE

Paula Seling a devenit vegană și s-a apucat de gătit în față camerelor

Tabu Tabu

Daniela Crudu A AJUNS PIELE ŞI OS: “Parcă este SOMALEZĂ!”.

Actrița Oana Cârmaciu din Sacrificiul a născut în secret un băiețel

Tabu Tabu

Alexis Bledel, cea mai periculoasă celebritate online în 2019

Andreea Damian

Videoclipul “Kill This Love” al grupului K-pop BlackPink vizualizări record pe YouTube

realitatea

Galerie FOTO cu BIANCA, INNA si alte vedete pe plaja

realitatea

Scrie un comentariu