Tabu
PEOPLE

Roxana Ionescu s-a măritat după ce a pierdută sarcina! Cum a devenit celebră vedeta?

Se poate spune că a ieșit soarele și pe strada Roxanei Ionescu (34 de ani), fosta vedetă de televziune, care anul trecut a pierdut o sarcina destul de avansată. Ieri, joi, 20 februarie, femeia și iubitul ei,  omul de afaceri Ținu Vidaicu s-au căsătorit. Vestea a fost dată pe rețelele de socializare unde cei doi soți au publicat o mulțime de filmulețe de la fericitul eveniment. Cei doi au fost însoțiți de familie și cei mai buni prtieteni care s-au bucurat și ei pentru îndrăgostiți.

indragostitii roxana ionescu si tinu
indragostitii roxana ionescu si tinu

Mireasa a fost îmbrăcată într-o ținută albă la Starea civilă și cei doi păreau cei mai fericiți oameni din lume. Evenimentul fericit s-a petrecut la Timișoara, acolo unde bărbatul are mai multe afaceri și unde cei doi locuiesc în ultima vreme. Din păcate pentru telespectatorii noștrii Roxana sau Mama natură, a renunțat la televiziune pentru diferite alte proiecte și promovarea activitățile iubitului ei.

roxana ionescu si tinu
roxana ionescu si tinu

Puțini își mai amintesc că Roxana a debutat în televiziune că asistență de televiziune și a pozat în urmă cu mulți ani într o revista cu iepurași, fiind poreclită de atunci mama natură pentru că avea sănii mari și naturali așa cum a făcut-o mama natură. După ce s-a mutat de la un post la altul, Roxana a fugit departe de lumea dezlănțuită a televiziunii.

ARTICOLE SIMILARE

Simona Gherghe a ajuns pe mâna medicilor. Ce probleme de sănătate are prezentatoarea

Andreea Damian

Feli Donose, surpriză fabuloasă! Se căsătorește

Tabu Tabu

Despărțire șoc în showbiz. Florin Ristei și Naomi Hedman și-au spus „adio”

Andreea Damian

Motivul real pentru care CRBL s-a mutat în Spania. Ce spune despre alegerea făcută

Andreea Damian

Solistul Ștefan Stan va fi prima oară tată anul acesta

Tabu Tabu

Katy Perry și Orlando Bloom fac nuntă la sfârșitul anului

Andreea Damian

Scrie un comentariu