Tabu
PEOPLE

Inna a devenit personaj animat în noul ei videoclip

Îndrăgita solistă a revenit în atenția fanilor cu o super piesă energică care se numește ”Not My Baby”, o melodie EDM, în stilul cu care artista a devenit cunoscută publicului. Surpriza acestui video este că Inna a devenit personaj animat.
Inna și echipa ei de producție este mereu plină de surprize. Piesă ”Not My Baby” a fost compusă de Junior Oliver Frid, Lara Andersson, Michelle Buzz, Alexandra Elena Apostoleanu (INNA) și Fridolin Walcher și produsă de Freedo, producător care a colaborat cu Coldplay, Zara Larsson și The Chainsmokers. Piesă a fost lansată cu lyric video creat de Mihai Sighinaș, o animație în care INNA e personajul principal.

inna personaj animat
inna personaj animat

Fanii vor putea foarte curând să se bucure și de videoclipul oficial al single-ului ”Not My Baby”. ”M-am întors la iubirea mea eternă pentru EDM, așa că pentru voi ”Not My Baby! Enjoy and stay safe!”, a spus INNA. Anul trecut, INNA a lansat albumul ”YO”, împreună cu ROC Nation, casă de discuri a lui Jay-Z, compus integral de artistă și produs de David Ciente, cu piese care s-au auzit în întreaga lume precum ”Iguana”, ”Tu Manera”, ”RA”, incluse și pe coloana sonoră a unor filme celebre precum ”Grand Hotel”, ”Elite” de pe Netflix, în reclamă de la Apple Watch sau în jocul Need For Speed Heat.

ARTICOLE SIMILARE

Brad Pitt, bărbatul cameleon: seamănă perfect cu toate iubitele pe care le-a avut

Andreea Damian

Jennifer Lawrence s-a căsătorit în secret

Andreea Damian

Băutura-minune cu care Anca Țurcașiu se menține tânără. Vedeta a renunțat complet la apa din comerț

Andreea Damian

Oana Radu a dezvăluit rețeta succesului. Cele 5 reguli datorită cărora a slăbit

Andreea Damian

Ioana Ignat, dependentă de alcool: „Mă rugam la Dumnezeu să-mi ia durerea”

Andreea Damian

Cum arată Naomi Campbell fără perucă. Fanii i-au apreciat curajul de a poza așa

Andreea Damian

Scrie un comentariu