Tabu
CULTURESlider

Un celebru personaj de desene animate este homosexual. Fanii sunt șocați!

Nickelodeon a sugerat într-o postare pe Twitter, că personajul SpongeBob SquarePants este de fapt homosexual, dezvăluire care a venit ca suport pentru parada LGBTQ+.

„Sărbătorind #Pride cu comunitatea LGBTQ+ și aliații lor în această lună și în fiecare lună”, a scris Nickelodeon pe Twitter.

https://twitter.com/Nickelodeon/status/1271795092391682048?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1271795092391682048&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.romaniatv.net%2Ffanii-spongebob-sunt-socati-nickelodeon-a-confirmat-sexualitatea-celebrului-personaj_526084.html

De asemenea, pe lângă SpongeBob, s-au regăsit şi alte personaje, precum Schwoz Schwartz de la “Henry Danger” și Korra de la Avatar, spin-off Legend of Korra, prezentate cu o nuanță de curcubeu.

Korra este bisexuală în timp ce actorul Michael Cohen, care îl interpretează pe Schwoz Schwartz, este transgender. Sexualitatea lui SpongeBob a fost de mult timp subiectul teoriilor fanilor, articole de la începutul anilor 2000 întrebau dacă personajul iubit este homosexual. Pentru mulți, acest lucru confirmă teoria de lungă durată a faptului că este membru al comunității LGBTQ+. Fanii au răspuns rapid la tweet, mulți lăudând canalul Nickelodeon pentru anunț.

ARTICOLE SIMILARE

Fiica lui Michael Jackson se teme că „Leaving Neverland” îi va distruge cariera

Andreea Damian

Cum recunoști dacă bijuteriile tale sunt reale sau false

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Cu ce bărbat special a filmat Alina Eremia

Tabu Tabu

Cum influențează serialul „Bridgerton” de pe Netflix tendințele modei din primăvara anului 2021

Andreea Damian

Dorian Popa, anunţul începutului de an după ce a fost prins drogat la volan

Andreea Damian

Scrie un comentariu