Tabu
PEOPLE

Ce sexy e soacra lui Velea! Denise Iacobescu și-a sărbătorit ziua cu familia și prietenii

Puțini știu că fermecătoarea Antonia are o mamă foarte sexy, la fel de frumoasă precum fiica ei. Joi, 16 iulie, Denise Iacobescu s-a sărbătorit în familie primind o mulțime de mesaje de felicitare și urări de bine de la prietenii virtuali sau cei din viață reală.
Cunoscutul solist Alex Velea se poate considera un bărbat norocos, căci pe lîngă o soție fermecătoare, Antonia, mama copiilor ei, una dintre cele mai sexy femei din lume, are și o soacră la fel de sexy, Denise Iacobescu, căreia nu i-ai da vârsta pe care tocmai a

denise-iacobescu
denise-iacobescu

împlinit-o. Femeia, care este și bunică, și-a publicat un mesaj pe rețelele de socializare care sună cam așa: “La revedere 52…bine ai venit 53!!! 4EVER YOUNG”, a scris femeia, care și-a dedicat ultimii ani din viață ajutându-și fiica și ginerele ca să aibă grijă de cei doi nepoți ai ei, Dominic și Achim, când copiii ei sunt plecați la concerte în țară sau străinătate. Femeia este foarte sexy pentru vârsta ei și se vede de unde a moștenit frumusețea fiica ei și pofta de viață. Pentru că amândouă sunt tinere și neliniștite și au multă energie pe care o consumă făcând sport.

ARTICOLE SIMILARE

Whoopi Goldberg a vrut să fie prima Doctor Who dar BBC a refuzat-o

realitatea

Vedete sexy pe perioada carantinei. Cum stau îmbrăcate în casă unele persoane publice

Tabu Tabu

Mirela Retegan, aniversare specială pentru Gașcă Zurli! Cum a început povestea

Tabu Tabu

Radhu, regele cumbiei din România are videoclip nou. Ce proiecte are

Andreea Damian

Kim Kardashian are două reguli de make-up pentru fiica sa

Andreea Damian

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la întâlnirea cu soții Biden

Andreea Damian

Scrie un comentariu