Tabu
Image default
PEOPLE

Ce sexy e soacra lui Velea! Denise Iacobescu și-a sărbătorit ziua cu familia și prietenii

Puțini știu că fermecătoarea Antonia are o mamă foarte sexy, la fel de frumoasă precum fiica ei. Joi, 16 iulie, Denise Iacobescu s-a sărbătorit în familie primind o mulțime de mesaje de felicitare și urări de bine de la prietenii virtuali sau cei din viață reală.
Cunoscutul solist Alex Velea se poate considera un bărbat norocos, căci pe lîngă o soție fermecătoare, Antonia, mama copiilor ei, una dintre cele mai sexy femei din lume, are și o soacră la fel de sexy, Denise Iacobescu, căreia nu i-ai da vârsta pe care tocmai a

denise-iacobescu
denise-iacobescu

împlinit-o. Femeia, care este și bunică, și-a publicat un mesaj pe rețelele de socializare care sună cam așa: “La revedere 52…bine ai venit 53!!! 4EVER YOUNG”, a scris femeia, care și-a dedicat ultimii ani din viață ajutându-și fiica și ginerele ca să aibă grijă de cei doi nepoți ai ei, Dominic și Achim, când copiii ei sunt plecați la concerte în țară sau străinătate. Femeia este foarte sexy pentru vârsta ei și se vede de unde a moștenit frumusețea fiica ei și pofta de viață. Pentru că amândouă sunt tinere și neliniștite și au multă energie pe care o consumă făcând sport.

ARTICOLE SIMILARE

Eva Mendes, motivul pentru care a renunțat la actorie

Andreea Damian

Lili Sandu a anunțat vestea cea mare de Sfântul Valentin! Va deveni mămică anul acesta

Tabu Tabu

Cum a fost răsfățată Mădălina Ghenea de ziua de naștere

Tabu Tabu

Cum arată și cu ce se ocupă Miki de la K-pital, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor

Andreea Damian

Un fotomodel Victoria’s Secret și-a pus silicoane după ce și-a alăptat copiii dar regretă enorm

Andreea Damian

De ce s-a închis Inna în casă? Nu are legătură cu pandemia

Tabu Tabu

Scrie un comentariu