Tabu
PEOPLE

Ce sexy e soacra lui Velea! Denise Iacobescu și-a sărbătorit ziua cu familia și prietenii

antonia-si-alex-velea

Puțini știu că fermecătoarea Antonia are o mamă foarte sexy, la fel de frumoasă precum fiica ei. Joi, 16 iulie, Denise Iacobescu s-a sărbătorit în familie primind o mulțime de mesaje de felicitare și urări de bine de la prietenii virtuali sau cei din viață reală.
Cunoscutul solist Alex Velea se poate considera un bărbat norocos, căci pe lîngă o soție fermecătoare, Antonia, mama copiilor ei, una dintre cele mai sexy femei din lume, are și o soacră la fel de sexy, Denise Iacobescu, căreia nu i-ai da vârsta pe care tocmai a

denise-iacobescu
denise-iacobescu

împlinit-o. Femeia, care este și bunică, și-a publicat un mesaj pe rețelele de socializare care sună cam așa: “La revedere 52…bine ai venit 53!!! 4EVER YOUNG”, a scris femeia, care și-a dedicat ultimii ani din viață ajutându-și fiica și ginerele ca să aibă grijă de cei doi nepoți ai ei, Dominic și Achim, când copiii ei sunt plecați la concerte în țară sau străinătate. Femeia este foarte sexy pentru vârsta ei și se vede de unde a moștenit frumusețea fiica ei și pofta de viață. Pentru că amândouă sunt tinere și neliniștite și au multă energie pe care o consumă făcând sport.

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle este însărcinată. Ce titlu regal va primi bebelușul

Andreea Damian

Lady Gaga organizează un concert caritabil pentru cei care luptă cu COVID-19

Andreea Damian

Incredibil cum arată Mihaela Rădulescu la aproape 51 de ani! Diva s-a răsfățat la castel

Tabu Tabu

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au o nouă piesă de dragoste

Tabu Tabu

Lady Gaga și Angelina Jolie au devenit rivale pentru un rol

Andreea Damian

Ce greșeală era să facă Virgil Ianțu acum 20 de ani!

Tabu Tabu

Scrie un comentariu