Tabu
PEOPLE

Iulia Vântur a împlinit 40 de ani! Cum a ajuns vedeta în India

Românca noastră plecată peste mari și țări în India, acolo unde are o carieră în film și muzică și stă alături de Salman Khan, starul filmelor de la Bollywood, împlinește pe 24 iulie frumoasa vârstă de 40 de ani. Tabu vă spune cum s-a făcut remarcată Iulia Vântur în India, acolo unde are o relație cu Salman Khan.

În ultima vreme Iulia Vântur alături de Salman Khan sunt izolați în ferma acestuia din Panvel, unde s-au retras alături de membrii familiei. Dar românca noastră se simte bine acolo, unde se fotografiază și filmeză în ferma iubitului ei. Dar puțini știu cum s-au cunoscut ea și starul indian, pe vremea când românca noastră avea o relație cu compozitorul Marius Moga. Cupidon i-a săgetat pe 17 mai 2011, la un Festival de Film de la Dublin, acolo unde Salman Khan îşi prezenta pelicula “Ek Tha Tiger”. Iulia se afla în capitala

iulia-vantur-si-salman-khan
iulia-vantur-si-salman-khan

Irlandei alături de iubitul de atunci, Marius Moga, care, culmea ironiei, i-a făcut cunoştinţă vedetei cu actorul indian. Marius l-a ajutat pe Salman să obţină drepturile de autor pentru folosirea unei piese cântate de Cleopatra Stratan, care se numeşte «La Betleem colo-n jos». După întâlnirea aceea de la Dublin, Vântur a ales să petreacă, de una singură, o vacanţă prelungită pe meleaguri indiene. Se despărţise de Moga, iar relaţia cu Salman devenea realitate. Un an mai târziu Salman vine în România și filmează iar Iulia i-a fost ghid. În 2014 Iulia filmează în India câteva secvențe pentru filmul “O Teri”. Restul e istorie.

ARTICOLE SIMILARE

Motivul pentru care Virgil Ianțu nu mai colaborează cu Ștefan Bănică Jr.. De ce s-au certat

Andreea Damian

Harry și Meghan sunt furioși pe Regină. Au pierdut tot!

Andreea Damian

Actrița Adela Mărculescu va fi premiată la Gala premiilor Gopo

Tabu Tabu

Fanii lui Adele, uimiți de cea mai nouă fotografie postată pe Instagram. Nu o mai recunosc!

Andreea Damian

Cătălin Botezatu, din nou, pe patul de spital, în Turcia. Care este starea lui de sănătate 

Andreea Damian

Laurenţiu Reghecampf a depus actele de divorţ. Anamaria Prodan, reacție incredibilă

Andreea Damian

Scrie un comentariu