Tabu
PEOPLE

De ce s-a testat Mirela Vaida din nou de coronavirus

Cântăreața, actrița și vedeta de televiziune are o familie frumoasă și trei copii mici care trebuie protejați. De aceea solista de la teatrul Cosntantin Tănase, unde cântă, a făcut din nou testul de coronavirus după ce au apărut informații că la emisiunea pe care o prezintă au apărut din nou cazuri de coronavirus.

După ce a auzit că o parte dintre colegii ei ar fi infectați cu CoVid19 Mirela Vaida și-a făcut testul pentru binele și liniștea familiei ei. Care a ieșit negativ și pe care l-a prezentat fanilor de pe rețelele de socializare. Puțini își mai amintesc că la sfârșitul lunii mai Mirela Vaida își făcea testul de Coronavirus. Vedeta a decis atunci să fie printre primele persoane care se testează Real Time RT-PCR la primul centru drive-în din România pentru recoltare de probe biologice în vederea detectării virusului SARS COV2 prin testare Real Time RT-PCR. Astfel, actrița și vedetă de televiziune a mers pe 21 mai, în parcarea Băneasa Shopping City unde e amplasat centrul.

vaida la testare
vaida la testare

Ea s-a aflat singură în mașină, urmând recomandarea celor de la OK Medical, că în autoturism să fie doar persoanele care locuiesc împreună. Mirela Vaida a ajuns la locație cu puțîn timp după ora 12.00. Ea a urmat traseul centrului drive-în pentru recoltare de probe biologice în vederea detectării virusului SARS COV2 prin testare Real Time RT-PCR. La prima stație a fost informată asupra politicii de GDPR și a semnat acordul cu un pix care i s-a făcut cadou, pentru a se evita schimbul de obiecte ce pot transmite virusul.

analize vaida
analize vaida

I s-a făcut poză Cărții de Identitate, i s-a notat adresa de e-mail și numărul de telefon. Fără a părăși o secundă mașina, a ajuns la cel de-al doilea ”Pit Stop” unde i s-a recoltat din gât proba spre analiză. “Uite că am făcut-o și pe asta! Trebuie să recunosc că am ceva emoții, pentru că nu am mai fost până acum să mă testez pentru a vedea dacă, Doamne ferește!, am avut sau am Covid -19. Dar, pentru că am auzit că se deschide acest centru drive-în de testare în București, într-o parcare destul de generoasă în care nu ai contact cu nimeni, nu te dai jos.

ARTICOLE SIMILARE

Dani Oțil prezintă o nouă emisiune la Antena 1

Andreea Damian

Catrinel Menghia Marlon, sfaturi pentru a preveni coronavirusul

Tabu Tabu

Detaliul surprinzător pe care Ed Sheeran l-a ascuns până acum

Andreea Damian

Motivul pentru care Kate Middleton poartă mereu o geantă plic

Andreea Damian

Cum răspunde Jorge criticilor aduce de fani pentru că-și lasă băiețelul să se îmbrace în rochițe

Andreea Damian

Laura Cosoi a primit o provocare gastronomică! Despre ce a fost vorba

Tabu Tabu

Scrie un comentariu