Tabu
PEOPLE

Mario Fresh a împlinit 21 de ani – cum a fost sărbătorit solistul

Îndrăgitul cântăreț, pe numele lui sau adevărat, Mario Gălățanu, a împlinit frumoasă vârstă de 21 de ani și a fost sărbătorit de prieteni și în special de iubita lui, Alexia Eram, fiica Andreei Esca, de doar 19 ani. Mario Fresh a fost sărbătorit cu multe surprize, cu baloane, tort, prieteni și multă muzică.

mario fresh
mario fresh

Duminica trecuta a fost o zi specială pentru Mario Gălățanu alias Mario Fresh, care a împlinit frumoasa vârstă de 21 de ani. Alexia Eram, iubita lui, i-a pregătit mai multe surprize într-o locație specială, cu un aranjament de baloane și o mulțime de surprize, alături de colegii dar și prietenii lor dragi. Muzică bună, mâncare pe săturate, băutură și un veniment pe care nu îl va uita niciodată, căci s-a văzut din filmările și imaginile de pe rețelele de socialziare că a fost surprins de ceea ce i s-a pregătit de iubita să. Alexia s-a aranjat și pregătit special pentru acest eveniment, și-a achiziționat o rochie superbă și a făcut tot ce i-a stat în putință ca iubitul ei să se simtă în al nouălea cer. Împreună au petrecut ore întregi și s-a lăsat noaptea și apoi a venit un tort special pentru solistul sărbătorit.

mario fresh
mario fresh

Despre Mario va spunem că este din Iași, s-a făcut remarcat în urmă cu peste 10 ani la un show de talente când Mario Gălățanu a cântat o piesă devenind copilul minune al muzicii românești. Însă tânărul a crescut și a devenit unul dintre oamenii din gașcă lui Alex Velea de la Golden Boy Society, unde cânta în continuare și are proiecte de succe. Mai mult, în 2016 a devenit iubitul Alexiei Eram, fiica Andreei Esca, care a ținut să-l cunoască, fiind deja îndrăgostită de el. Puștiul minune a participat la mai multe reality-showuri 1 și a lansat o mulțime de hituri pe bandă rulantă alături de Alex Velea, “tatăl lui adoptiv” dar și de Andra.

ARTICOLE SIMILARE

Lara Fabian și-a anulat din nou concertul de la București. Motivul e halucinant

Andreea Damian

Noul material de studio al lui Lady Gaga are un titlu. Când va fi lansat

Andreea Damian

Smiley lansează „Days of Summer”. Cum sună piesa compusă acum 4 ani

Andreea Damian

Britney Spears s-a internat la psihiatrie

Andreea Damian

Eva Longoria, distrusă de durere, cu câteva zile înainte de a naște

Andreea Damian

Michelle Obama, interpretată de Viola Davis într-un serial de televiziune

Andreea Damian

Scrie un comentariu