Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Lara Fabian și-a anulat din nou concertul de la București. Motivul e halucinant

Lara Fabian și-a anulat din nou concertul de la Sala Palatului. Cântăreața a anunțat cu două ore înainte de spectacol că „este anulat”, motivând că managerul turneului nu a plătit-o și că nu poate accepta un asemenea abuz.

„Sunt în Bucureşti, la hotel, şi sunt profund întristată din cauză că sunt nevoită să vă anunţ că spectacolul din această seară este anulat din cauza unor circumstanţe nefericite, total independente de voinţa mea, a trupei sau a echipei mele. Dar, aşa cum am împărtăşit cu voi toate sentimentele mele, trebuie să vă spun şi astăzi adevărul, cu toată obiectivitatea. Sunt furioasă pentru că a patra oară la rând persoana care manageriază datele turneului internaţional (nu şi pe cele din Franţa), care trebuia să mă plătească pentru a apărea în concertele noastre este în imposibilitatea de a o face”, a scris Lara Fabian pe Facebook.

„Nu pot accepta să închid ochii la un asemenea abuz, nici să pot continua să cânt, când trebuie să-mi plătesc toată echipa şi cheltuielile fără să fie eu însămi plătită pentru a putea suporta toate acestea. Este pur şi simplu o situaţie oribilă. Am încercat să continui, sperând că totul s-ar rezolva, dar lucrurile s-au înrăutăţit şi suntem puşi în situaţia regretabilă de a nu mai continua”, a precizat artista franceză.

Organizatorii concertului pe care Lara Fabian trebuia să îl susţină pe 3 februarie la Bucureşti vor să tranșeze situația în instanță. Compania International Creative Talent Agency a anunţat că o va da în judecată pe cântăreaţă, pentru că a anulat „unilateral, pentru a doua oară consecutiv“ show-ul şi pentru acuzaţia falsă adusă.

„Acest lucru este inacceptabil şi noi nu acceptăm acuzaţia falsă făcută la adresa noastră prin intermediul conturilor ei de social media. (…) Vom înainta un proces împotriva artistei şi managementul acesteia pentru a primi dreptate în cadrul acestei situaţii dureroase. Suntem încrezători ca autoritatea competentă va da un verdict corect“, au transmis organizatorii printr-un comunicat.

Organizatorii susţin că au fost vândute foarte multe bilete, iar spectacolul a fost pregătit „până la ultimul detaliu“. Mai mult, ei spun că artista a ajuns în Bucureşti, a mers la Sala Palatului şi, deşi totul a decurs bine, ea a decis să plece către aeroport fără a oferi vreo explicaţie, detali ce contrazice declaraţia cântăreţei, care, în momentul în care a anunţat că nu va urca pe scenă, a precizat că se află într-un hotel din Bucureşti.

„Lara Fabian a aterizat în România pe 2 februarie şi totul a decurs foarte bine. Cântăreaţa a ajuns în dimineaţa zilei de luni la Sala Palatului, fapt demonstrat de imaginile trimise de organizatori. La ora 16.00, a decis să părăsească sala şi să plece către aeroport, fără să discute în prealabil cu niciun reprezentant al organizatorului. Nu a oferit nicio scuză validă, lăsându-i uimiţi atât pe cei din echipa ei, cât şi pe organizatori“, explică organizatorii.

În comunicat se mai arată: „Dacă neplata ar fi motivul real, atunci nu ar fi trebuit să se prezinte în Bucureşti! Absenţa ei vătămează promoterul şi pe toţi cei implicaţi în organizarea evenimentului. Ne cerem scuze pentru publicul afectat, care împărtăşeşte cu noi această problemă. În noiembrie 2019, cele două concerte din Bucureşti au fost anulate de artistă, motiv care este încă subiect de neînţelegere între cele două părţi. Problemele de sănătate invocate sunt discutable, iar promoterul, care este şi booking agent-ul ei, a suferit pierderi materiale din cauza anulării unilaterale de către Lara Fabian. Atâta timp cât conversaţia a fost purtată într-o manieră corectă şi calmă cu persoanele implicate, nu am simţit nevoia să comunicăm public pe acest subiect“.

În noiembrie 2019, Lara Fabian trebuia să concerteze din nou la Craiova, dar a anulat concertul în aceeaşi zi, invocând atunci o infecţie de care suferea. Nici în Bucureşti nu a mai ajuns în luna noiembrie a anului trecut, iar concertele au fost reprogramate pentru 3 februarie.

ARTICOLE SIMILARE

Adevărul despre consumul de carne roșie. Oamenii de știință se contrazic

Andreea Damian

Jennifer Lawrence s-a căsătorit în secret

Andreea Damian

Cum arată acum primele fete Bond. Pe unele timpul nu le-a iertat – ep. 3

Andreea Damian

Cum face bani YouTube din videoclipuri false despre vindecarea cancerului

Andreea Damian

NICOLETA LUCIU si ROXANA IONESCU – striptease de Revelion!

Ce mare s-a făcut Patrick, fiul Geaninei Ilieș

Tabu Tabu

Scrie un comentariu