Tabu
PEOPLE

Mihai Trăistariu, afaceri la malul marii: a dat un teren pe șase garsoniere și un apartament

Interpretul hitului “Tornero” cu care a participat la Eurovision, a scăpat de faliment că prin urechile acului. Și asta pentru că Mihai Trăistariu a avut norocul să schimbe un teren cu șase garsoniere și un apartament pe care le-a închiriat turiștilor veniți la mare la soare.
“Anul trecut am făcut schimb cu un teren, aveam unul la malul mării şi am schimbat acest teren după ce m-a sunat un dezvoltator de blocuri şi mi-a zis: Nu vrei să-mi dai mie terenul şi să-ţi dau şapte apartamente? Şi uite aşa m-am procopsit cu un apartament cu două camere şi şase garsoniere. Toate-s la malul mării în Mamaia Nord, şi vara asta e primul an când le-am dat spre închiriere. Preţurile au variat între 200 şi 350 de lei pe noapte.

mihai traistariu
mihai traistariu

Sunt foarte încântat, mai ales că m-a salvat în perioada asta de pandemie când concertele au fost reduse. Am investit destul de mult, două luni mi-a luat să le bibilesc să arate ca lumea. Am făcut un împrumut la bancă de 200.000 de euro. Dar merită, până la urmă banii se scot în timp şi o să însemne ceva. Trăiesc din ele uşor. Aş putea lejer să mă las de cântat să trăiesc din apartamente, dar nu intenţionez asta în nici un caz.

mihai-traistasriu-si-chiriasii
mihai-traistasriu-si-chiriasii

Văd că funcţionează, cel puţin vara asta chiar am dat lovitura. Apartamentul era pentru mine, nu trebuia să fie pentru închiriat, l-am mobilat mai de lux, avea amenajări speciale şi pentru pisici, pentru că eu unde stau în oraş am pisici. Voiam să mă mut cu pisicile acolo, dar până la urmă l-am dat pentru închiriere pentru că era cererea mare. Foarte mulţi căutau cu două camere”, a povestit Mihai Traistariu.

 

ARTICOLE SIMILARE

Rebel Wilson a slăbit și a postat imagini pe Instagram. Arată spectaculos!

Andreea Damian

Anamaria Prodan, reacție fermă la pozele cu Kamara și amanta lui Reghe

Andreea Damian

Laura Cosoi a povestit cum a decurs prima întâlnire a Ritei cu Vera

Tabu Tabu

Cinci lucruri pe care nu le stiai despre vedete

realitatea

Descoperă Maldive împreună cu Andreea Bănică. Sfaturi pentru o vacanță de neuitat

Andreea Damian

Iulia Albu o desființează din nou pe Andreea Bănică. Ce spune stilista despre cântăreață

Andreea Damian

Scrie un comentariu