Home > Health > Diete > Rebel Wilson a slăbit și a postat imagini pe Instagram. Arată spectaculos!

Rebel Wilson a slăbit și a postat imagini pe Instagram. Arată spectaculos!

Rebel Wilson

Antrenorul personal al lui Rebel Wilson a postat pe Instagram o fotografie cu actrița în care pare vizibil mai slabă. La începutul anului, Wilson a declarat că 2020 este „anul sănătății”. Toată lumea face rezoluții privind greutatea la început de an, dar se pare că Rebel Wilson, pe care o cunoașteți din Ticăloasele și Pitch Perfect, s-a ținut de ele.

înainte/după

Vineri, antrenorul ei personal, Jono Castano Acero, a mărturisit că este mândru de eleva sa. „Friday vibes, but @rebelwilson has been putting in the yards 7 days a week! Proud of you gurl”, a scris acesta în descrierea fotografiei. Vedeta arată spectaculos, după ce a fost supusă unui antrenament dur, 7 zile din 7, după cum susține Acero.

 

View this post on Instagram

 

✖️| Friday vibes but @rebelwilson has been putting in the yards 7 days a week! Proud of you gurl ❤️

A post shared by JONO CASTANO (@jonocastanoacero) on

Cu câteva zile în urmă, Rebel a dezvăluit că s-a pus pe slăbit și a explicat și cum intenționează să dea jos kilogtramele în plus. Cu multă sală, susține ea. „Mă hidratez și încerc să evit zahărul și mâncarea nesănătoasă”, a spus ea.

Dar Wilson nu urmează acest stil de viață sănătos doar de la începutul anului 2020. Într-un interviu acordat emisiunii Entertainment Tonight, Rebel Wilson a spus că a slăbit opt ​​kilograme în patru zile în timp ce filma „Cats”, pentru că vremea era atât de caldă (38 de grade), iar secvențele de dans erau epuizante.

În iulie 2011, Wilson a devenit purtătoare de cuvânt pentru compania de nutriție și slăbit Jenny Craig din Australia. În ianuarie 2012, Wilson a spus în The Daily Telegraph că a pierdut 10 kilograme de la începerea programului.

Wilson a afirmat că producătorii filmului Pitch Perfect nu i-au permis să piardă mai mult în greutate în timpul filmărilor, deoarece contractul ei menționa că trebuie să rămână la aceeași dimensiune. Ea a spus că, odată ce angajamentele filmului au expirat, ea ar vrea să înceapă dieta din nou pentru a ajunge la o greutate de 80 de kilograme. În februarie 2013, a confirmat că anulase înțelegerea cu Jenny Craig în anul precedent.

Actrița a fost mult timp un avocat al femeilor supraponderale. În urmă cu 2 ani, actrița din Pitch Perfect a făcut un parteneriat cu Dia & Co și a lansat linia plus-size Rebel x Angels.

Articole asemanatoare
Anne Hathaway
Anne Hathaway și Rebel Wilson sunt două escroace seducătoare într-o comedie spumoasă – The Hustle

Comenteaza acest articol

Rebel Wilson a slăbit și a postat imagini pe Instagram. Arată spectaculos!

by Andreea Damian   1 min
0