Tabu
PEOPLESlider

Sore a câștigat primele ei competiții sportive

Puțini știu că Sore Mihalache, pe numele ei de scenă Sore, este pe lîngă o interpretă talentată și o actriță și regizoare extrem de talentată. Și în același timp este soție și mama unei fetițe frumoase foc dar și o sportivă desăvârșită, căreia îi place competiția în orice domeniu.
Iar în acest weekend Sore a publicat pe profilele ei de socializare un mesaj în care povestea că a făcut sport și a și câștigat. “Astăzi am cunoscut o altfel de emoție.

sore pe terenAm participat la prima mea competiție sportivă (de amatori) și am reușit să câștig 2 meciuri din 3, ceea ce înseamnă că voi juca în semifinală. Eu m-am apucat de tenis în mai, nu e mult timp de atunci, dar cred că perseverența e o caracteristică a scorpionului, pentru că așa de tare mi-a plăcut, încât am vrut să fac antrenament zilnic. Ce vreau să spun este că nu cred că e niciodată prea târziu să îți descoperi o pasiune nouă, să te apuci de un sport sau pur și simplu să îți testezi limitele”, a scris îndrăgita solistă pe paginile ei de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Spider-Man: Departe de casă – anunță încasări preconizate de cel puțin 1 miliard de dolari

realitatea

Laura Cosoi, mărturisiri despre venirea pe lume a Verei

Tabu Tabu

Globurile de Aur 2021 | Cele mai surprinzătoare ținute de pe covorul roșu

Andreea Damian

Sophia Loren revine pe ecrane și distruge mitul sex-simbolului

Andreea Damian

S.U.A.: Statuia gigantică și „obraznică” a lui Marilyn Monroe e subiectul unei controverse

Ciocîrlan

Afla cateva obiceiuri care te ajuta sa-ti pastrezi silueta (partea I)

realitatea

Scrie un comentariu