Tabu
PEOPLESlider

Sore a câștigat primele ei competiții sportive

Puțini știu că Sore Mihalache, pe numele ei de scenă Sore, este pe lîngă o interpretă talentată și o actriță și regizoare extrem de talentată. Și în același timp este soție și mama unei fetițe frumoase foc dar și o sportivă desăvârșită, căreia îi place competiția în orice domeniu.
Iar în acest weekend Sore a publicat pe profilele ei de socializare un mesaj în care povestea că a făcut sport și a și câștigat. “Astăzi am cunoscut o altfel de emoție.

sore pe terenAm participat la prima mea competiție sportivă (de amatori) și am reușit să câștig 2 meciuri din 3, ceea ce înseamnă că voi juca în semifinală. Eu m-am apucat de tenis în mai, nu e mult timp de atunci, dar cred că perseverența e o caracteristică a scorpionului, pentru că așa de tare mi-a plăcut, încât am vrut să fac antrenament zilnic. Ce vreau să spun este că nu cred că e niciodată prea târziu să îți descoperi o pasiune nouă, să te apuci de un sport sau pur și simplu să îți testezi limitele”, a scris îndrăgita solistă pe paginile ei de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Familistul Keo pregătește o colaborare cu un artist internațional

Tabu Tabu

Cât costă să te cazezi la moșia Andreei Esca, de 1 mai și Paște

Andreea Damian

A murit REGINA telenovelor! Edith Gonzalez avea 54 de ani și suferea de cancer

Andreea Damian

Cum arăta actrița Maia Morgestern în tinerețe

Tabu Tabu

Lady Gaga a rupt logodna cu impresarul Christian Carino

Andreea Damian

BIANCA DRĂGUȘANU, SĂLTATĂ DE POLIȚIE!

Andreea Damian

Scrie un comentariu