Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Adina Alberts are o soră măicuţă. Cum arată Daniela și ce a convins-o să se călugărească

Adina Alberts are o soră măicuţă. Daniela-Elena este cu doi ani mai mică decât vedeta, iar pe vremea când avea 26 de ani, a decis să fie mai aproape de Dumnezeu şi s-a călugărit.

Vestea a şocat întreaga familie, care a acceptat cu greu decizia luată de Daniela, însă “a învăţat să o respecte”.

Recent, medicul estetician a postat pe reţelele de socializare o imagine, în care apare alături de Daniela, despre care spune că este „inspirația și energia ei”.

Daniela-Elena, sora mea! Este cu doi ani mai mică decât mine. La 26 de ani, după ce a terminat Institutul de Fizică Atomică de la Măgurele, și a făcut și doi ani de Cibernetică la ASE București, a decis să urmeze ACEST drum în viață. Ea este inspirația și energia mea!„, a scris Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.

Daniela-Elena este cu doi ani mai mică decât Adina Alberts

Am crescut impreuna. Am traversat perioada adolescentei impreuna, in general ne-am impacat bine si ne-am sustinut in toate. Recunosc ca este mai inteligenta decat mine.

La 26 de ani, timpul s-a oprit in loc pentru ea! Dar si pentru noi, ca familie! Greu ne-am regasit, greu am inteles alegerea facuta de ea! De fapt, sincer, nu am inteles-o niciodata doar ca am invatat sa o respectam si sa ne bucuram de linistea ei sufleteasca! Si indiferent de orice, este fiica, sora, cumnata si matusica noastra draga -„matusica Danana“!”, spunea medicul anul trecut.

ARTICOLE SIMILARE

O femeie a dat în judecată agenția de matrimoniale. Motivul te va surprinde

Andreea Damian

Hugh Jackman își dorește să intre în Cartea Recordurilor

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 12 iunie!

realitatea

Linda Hamilton, antrenament dur cu preparatorul fizic al Serenei Williams

Andreea Damian

Zeci de invitații false la evenimentul Documenta 15

Ciocîrlan

Retete de vara – Inghetata tiramisu

realitatea

Scrie un comentariu