Tabu
PEOPLE

Ce a pățit familia Laurei Cosoi înainte de botezul Verei

Weekendul acesta Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean o vor boteza pe fiica lor cea mică, Vera, tocmai în Maramureș. Însă cei doi au avut peripeții înainte de plecarea către orașul cu pricina, iar vedeta a povestit cu umor întâmplarea pe rețelele de socializare iar nouă ne-a plăcut și puteți citi în continuare istorisirea.

laura cosoi la maramures
“Deci ce vreau eu să vă spun… că aseară, după spectacol, am urcat bagajele în mașină ca să pornim spre Tg Mureș. Era deja târziu și fetelor le era somn, dar într-un final, pe la 23.00 am pornit la drum. Evident că a venit și moș Ene pe gene și micuțele au adormit instant, timp în care noi am reușit să ne relaxăm nițel la povești. Pe la Ploiești, mă întreabă Cosmin “Vezi dacă Luna este pe bancheta sau s-a băgat iar sub scaun?”. Mă uit în spate și îi zic “Păi nu este în spate”. El “Cum așa? Nu ai pus-o în mașină?” Zic “Nu! Credeam că tu te-ai ocupat de bagaje/cățel”. Și uite așa am realizat că am uitat cățelușul acasă, in coșuleț. Evident că ne-am întors după ea, că doar nu aveam să o lăsăm “home alone” și am pornit iar la drum. Am râs ceva vreme pe seama acestei experiențe, deși eram extrem de obosiți, dar cum eu văd tot timpul plinul paharului îi zic lui Cosmin “Bine că măcar nu am uitat un copil, pe Vera spre exemplu, că tot este nou venită”.

laura cosoiFotografia aleasă este făcută in viața de dinainte de toate astea, pe vremea când dormeam bine și aveam vreme să-mi vopsesc rădăcinile la 3 săptămâni. Da, este spectaculoasă fotografia, dar viața de acum are un glam mult peste tot ce mi-am putut imagina”, a povestit Laura Cosoi pe pagină ei de ocializare.

ARTICOLE SIMILARE

Cine este bărbatul misterios cu care Anamaria Prodan a petrecut Revelionul. Pozele care au încins internetul – cum s-au fotografiat cei doi

Tabu Tabu

Cine este iubitul Emmei Răducanu. Cuplul refuză să se afișeze public

Andreea Damian

Gina Pistol, primul mesaj după ce a născut. Nu și-a putut reține lacrimile

Andreea Damian

Maria Buza se întoarce la seriale și joacă din nou cu Marius Rizea

Tabu Tabu

Raluca Bădulescu, primele declarații după ce a fost prinsă „sedată” la volan

Andreea Damian

Cum arătau starurile din Game of Thrones înainte să joace în serial

Andreea Damian

Scrie un comentariu