Tabu
PEOPLESlider

Iubita lui Brad Pitt, Nicole Poturalski, apariție inedită pe podium

Nicole Poturalski s-a întors pe catwalk. Iubita lui Brad Pitt, în vârstă de 27 de ani, a apărut în mai multe reviste de-a lungul anilor, însă, acum, aceasta a surprins pe toată lumea când a apărut la prezentarea Hugo Boss, în timpul evenimentului Milan Fashion Week.

Poturalski a purtat o rochie lungă neagră, cu decupaje fanteziste, la care au fost alăturate sandale masculine și o brățară verde. Pe Instagram, aceasta a explicat că încă „visează la acest show perfect”.

Alt model faimos, Irina Shayk, a apărut pe același podium, strălucind. Totuși, iubitul modelului, Brad Pitt, nu a fost văzut printre invitați.

Poturalski și Brad Pitt sunt împreună încă din vara trecută. Ei au mers la un concert în noiembrie susținut de Kanye West după ce s-au întâlnit la restaurantul pe care îl deține chiar soțul modelului, Roland Mary.

Poturalski și Mary, în vârstă de 68 de ani, au un mariaj deschis de opt ani și au împreună un băiețel în vârstă de 7 ani. „Brad Pitt merge la restaurantul lui Mary de ani de zile. Îl cunoaște pe Roland, iar Nicole era la restaurant când el a venit să sărbătorească noul film. Brad a făcut cunoștiință cu Nicole, soția lui Roland, iar ea i-a dat numărul ei.”, a zis o sursă pentru Mail Online.

ARTICOLE SIMILARE

Mark Wahlberg e de nerecunoscut! Transformare dramatică în doar 3 săptămâni (FOTO)

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 30 iulie!

realitatea

Iubim mai mult de Sfantul Valentin?

realitatea

Antonia a răbufnit în mediul online. Ce a nemulțumit-o pe artistă

Andreea Damian

Cristi Borcea și-a strâns copiii la Olimp. Cum arată familia întregită – FOTO

Andreea Damian

Katharina și Alexandra Andresen, cele mai tinere miliardare din lume

Andreea Damian

Scrie un comentariu