Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cristi Borcea și-a strâns copiii la Olimp. Cum arată familia întregită – FOTO

Cristi Borcea are 9 copii și este un tată mândru și fericit de realizările lui. În prezent, acesta este căsătorit cu Valentina Pelinel și au împreună trei copii.

După o binemeritată vacanță la turci, Cristi Borcea şi Valentina Pelinel s-au mutat cu copiii pe litoralul românesc. Mai precis, la Olimp, acolo unde cei doi au un hotel de patru stele, de care Valentina s-a ocupat îndeaproape.

Ne petrecem o mare parte din vară la Olimp, la hotelul nostru. Ne place, că e liniştit. Mergem la plajă, ne jucăm, fetele mai mari se joacă şi cu cei mici, aşa e drăguţ! Noi ne pozăm când cu fetele, când cu băieţii, când cu toţi, avem o familie mare şi frumoasă. Se înţeleg bine toţi copiii, iar tati e fericit că are toţi copiii alături de el şi este foarte mândru de ei! Toţi copiii au moştenit părul de la Cristi, inclusiv gemenele, nu doar fetele mai mari, eu am părul moale. Ele au toate un păr superb! Noi stăm acum la mare, dar suntem mai mereu pe drumuri, mai venim, mai plecăm din Bucureşti, suntem ocupaţi cu business-urile”, a mărturisit, pentru Click!, Valentina Pelinel.

Fostul fotomodel postează aproape zilnic poze cu ea şi copiii săi de la mare, iar cu o zi în urmă, vedeta a făcut virală o poză cu fiicele lui Cristi Borcea, mai precis, Melissa, de18 ani, din căsătoria cu Mihaela Borcea, gemenele de 2 ani şi 5 luni, Indira Maria şi Rania Maria, Gloria, fetiţa de 6 ani din căsătoria cu Alina Vidican, şi Carolyn, de 14 ani, rezultată din relaţia lui Cristi Borcea cu avocata Simona Voiculescu.

9 copii cu 4 femei

Cristi Borcea a fost căsătorit timp de 22 de ani cu Mihaela, femeia care i-a dăruit trei copii: Patrick (22 de ani) şi gemenii Melissa şi Angelo (18 ani). În timpul acestei căsnicii, Borcea a cunoscut alte două femei, şi anume pe fotomodelul Alina Vidican şi pe avocata Simona Dana Voiculescu.

Pe prima a luat-o de soţie şi i-a făcut doi copii: pe George Alexandru (8 ani) şi pe micuţa Gloria (6 ani).
Pentru avocata Dana Voiculescu a fost doar amant şi din aventura lor a apărut Andreina Carolyn Christine, acum în vârstă de 14 ani. Ulterior, cu Valentina a mai făcut 3 copii, Milan Cristian (5 ani) şi gemenele Indira Maria şi Rania Maria, în vârstă de 2 ani şi 5 luni.

ARTICOLE SIMILARE

Supermarketurile din Thailanda și Vietnam au înlocuit ambalajul de plastic cu frunze de banane

Andreea Damian

Viata bate Dosarele X. Gillian Anderson şi David Duchovny se iubesc in realitate!

5 superalimente pe care trebuie să le consumi în sezonul rece

Andreea Damian

Dana Budeanu, răspuns savuros când a fost întrebată dacă se vaccinează împotriva Covid-19

Andreea Damian

Connect R, schimbare radicală de look

Tabu Tabu

Fenomenul tratamentului “prepuțului” – păi uite ceva la care nu te așteptai în cosmetică

realitatea

Scrie un comentariu