Tabu
PEOPLE

Ce eveniment important a avut familia Maxer

Timpul trece cu viteza luminii și cuplului Dinu și Deea Maxer nu le vine să creadă că a trecut deja un an de când micuța Maysa a venit pe lume. Un an în care a venit pandemia și a trebit să amâne botezul din cauza restricțiilor impuse din cauza coronavirusului care a închis o lume întreagă.

ce a ales fiica lui dinu maxer de pe tava
Sărbătoare mare în urmă cu câteva zile în familia lui Dinu și a Deei Maxer. S-a împlinit un an de când vedeta a născut o fetiță superbă, pe Maysa. Toată lumea era fericită însă nimic nu prevestea că va veni pandemia și li se vor bloca botezul fetei. Însă l-au făcut pînă la urmă iar zilele trecute i-au tăiat turta și au sărbătorit și un an de la nașterea micuței. “Ziua Maysei la 1 An!!! Turtă!!!

fetita cuplului maxxer a facut 1 anSunteți curioși ce a ales? Creionul și oglinda! Chiar dacă nu am avut voie să facem la restaurant, grație prietenilor noștri am făcut o super petrecere în familie! Am primit și ne-a fost livrat catering la domiciliu. Am avut baloane Barrio Events & decoruri YDB – Decor Nuntă & Botez”, a scris Dinu Maxxer. Și tot el a mai povestit că au folosit casa nașilor în basm și că decorul a transformat totul într-un loc superb, de petrecere.

ARTICOLE SIMILARE

De ce surprize a avut parte Elena Gheorghe la tripla aniversare

Tabu Tabu

Kim Kardashian a vorbit fără perdea despre sex

Andreea Damian

Ce planuri de viitor are mămica Ramona Bădescu

Tabu Tabu

Detaliul surprinzător pe care Ed Sheeran l-a ascuns până acum

Andreea Damian

Ce surpriză pregătește actrița Anca Pandrea în memoria iubitului Iurie Darie

Tabu Tabu

Alexia Eram a vorbit despre salariul Andreei Esca. Ce sumă încasează luna vedeta

Andreea Damian

Scrie un comentariu