Tabu
PEOPLESlider

Primul scandal al Primei Doamne a SUA

Noua Primă Doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, ascunde un secret incredibil, dezvăluit recent de primul ei soţ. Se pare că Jill l-a înşelat pe Bill Stevenson cu nimeni altul decât preşedintele ales al Americii, Joe Biden.

„Joe Biden mi-a furat-o pe Jill!”, susţine primul soţ al lui Jill, care plănuieşte să scoată o carte despre relaţia cuplului prezidenţial şi să arunce totul în aer. A preferat să nu o publice înainte de alegeri, pentru a nu scade şansele ca aceasta să devină Primă Doamnă.

O reclamă pentru campania candidatului la președinția Statelor Unite Joe Biden, care descrie modul în care și-a întâlnit soția, Jill, a fost contestată de fostul ei soț, potrivit The Washington Times. În videoclip, Biden spune că întâlnit-o pe Jill la doi ani după accidentul fatal de mașină care a ucis-o pe soția sa, Neilia, și pe fiica lor.

Biden a spus că cei doi au fost prezentați după ce i-a văzut fotografia pe un poster și i-a cerut numărul fratelui său, care se pare că o cunoștea. Cu toate acestea, fostul ei soț, Bill Stevenson, neagă povestea, susținând că Jill și Joe s-au întâlnit înainte de accident, în timpul campaniei lui Biden pentru Senat și au avut o aventură care a dus la sfârșitul căsătoriei lor.

Conform celor dezvăluite de Stevenson, Joe şi Jill au minţit întreaga lume mai bine de patru decenii. Cei doi soţi nu s-au întâlnit în cadrul unei întâlniri pe necunoscute, precum pretind ei în mod public: „Nu vreau să rănesc pe nimeni”, a declarat Stevenson (72), în cadrul unui interviu exclusiv oferit celor de la DailyMail.com. „Dar adevărul e unul singur, iar eu ştiu foarte bine ce s-a întâmplat.”

„Aceste afirmații sunt false, aparent pentru a vinde și promova o carte”, a declarat un purtător de cuvânt al lui Joe Biden pentru Inside Edition din septembrie, potrivit Washington Times. „Relația dintre Joe și Jill Biden este bine documentată. Jill Biden s-a separat de primul ei soț în toamna anului 1974. Joe și Jill Biden au avut prima lor întâlnire în martie 1975 și s-au căsătorit în iunie 1977”.

ARTICOLE SIMILARE

Robert Smith spune că The Cure va lansa un nou album în 2019

realitatea

Gérard Depardieu, gest suprem, după ce și-a luat cetățenia rusă

Andreea Damian

Tricouri Versace, criticate în China pentru că identifică Hong Kong și Macao ca fiind țări

Andreea Damian

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au ales numele bebeluşului

Andreea Damian

Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana, s-a măritat cu un milionar de 62 de ani

Andreea Damian

Leonardo DiCaprio refuză să iasă cu femei care sunt trecute de 25 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu