Tabu
PEOPLESlider

Carmen Iohannis, apariție impecabilă la vot. Prima Doamnă a impresionat cu ținuta sa

Carmen Iohannis a votat duminică, la alegerile parlamentare. Prima Doamnă a mers singură la secția de votare, așa cum s-a întâmpla și în septembrie, la alegerile locale.

Soția președintelui Klaus Iohannis și-a exercitat dreptul la o secție de votare din Sibiu,  acolo unde a putut fi observată alături de un reprezentant SPP.

Aceasta a așteptat câteva minute înainte să intre în secție, unde se formase o coadă, apoi a mai avut de răbdat un pic atunci când a ajuns la operatori pentru a se identifica, acesta reprezentând primul pas după intrarea în secția de vot.

Carmen Iohannis a ales o ținută uluitoare pentru ziua votului, care amintește de Regina Elisabeta a II-a.

Prima Doamnă a fost o apariție extrem de elegantă, așa cum ne-a obișnuit până acum. A fost asortată din cap până în picioare. Sub paltonul bleu, Carmen Iohannis a purtat o rochie albastră, iar la gât a pus o eșarfă în aceeași nuanță. Pantofii în tonuri nude și geanta cu curelușă subțire au completat ținuta sa.

De asemenea, Carmen Iohannis nu a uitat nici de masca de protecție, un „accesoriu” nelipsit perioada aceasta. Cel mai probabil ținuta profesoarei din Sibiu a fost creată de Andreea Tincu, unul dintre designerii români apreciați de Prima Doamnă.

ARTICOLE SIMILARE

Rihanna, atac dur la adresa lui Donald Trump după atacurile sângeroase din SUA

Andreea Damian

Salma Hayek, răvășitoare la 54 de ani. S-a pozat din nou în costum de baie

Andreea Damian

Cele mai frumoase femei din lume s-au căsătorit între ele

Andreea Damian

Cum se comporta zodiile in relatii?

realitatea

Actrița Ecaterina Ladin e gravidă a doua oară

Tabu Tabu

UNTOLD 2022. Primul val de artiști

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu