Tabu
LIFE & LOVESlider

Gwyneth Paltrow surprinde din nou: a lansat „vibratorul suprem”

De Ziua Îndrăgostiţilor, Gwyneth a lansat un vibrator. Jucăria sexuală este o premieră pentru Goop, compania actriței, care anterior lansase o lumânare cu aroma vaginului ei.

Spre amuzamentul tuturor, Gwyneth a luat-o înaintea tuturor şi şi-a creat propriul meme cu vibratorul în mână – obiectul înlocuind tocmai Oscarul pe care l-a câştigat în 1999 pentru rolul din “Shakespeare in Love”.

Jucăria alb-roz pentru adulți este, conform descrierii producătorului, un așa-numit „vibrator baghetă cu două fețe”. Compania vorbește și despre „dispozitivul de masaj suprem”.

Designul vibratorului a fost conceput cu două scopuri: o parte are o sferă pentru stimularea externă, cealaltă extremitate mai subțire este orientată către stimularea clitoriană sau internă. Fiecare capăt al vibratorului are intensități diferite. Mai mult, după cum subliniază autorul, s-a decis să se ocupe și de estetică. Jucăriile sexuale ar trebuie să fie elegante și minimaliste și chiar demne de a fi „confundate cu un Oscar”.

Vibratorul lui Gwyneth Paltrow costă 90 de dolari. Acest lucru face ca jucăria să aibă un preț rezonabil, potrivit site-ului TMZ.

Actrița nu a fost niciodată reținută în ceea ce privește bunăstarea sexuală a femeilor: cu compania ei Goop.com, specializată în produse de wellness, Gwyneth Paltrow a lansat (aproape) totul: ouă vaginale care ar trebui să „micșoreze” pereții uterului, o lumânare cu parfumul vaginului ei sau clismele cu cafea.

Ouă vaginale din jad

Compania lui Gwyneth a primit și un documentar pe Netflix. Unul dintre cele mai importante episoade ale seriei s-a axat pe plăcerea feminină și motivațiile care ar explica încercarea de a pune capăt stigmatului jucăriilor sexuale.

ARTICOLE SIMILARE

Actorul sud-coreean Lee Min Ho își încheie serviciul militar și revine pe micul ecran

Andreea Damian

Afirmațiile halucinante ale unui preot despre sarcina după viol: „Dacă e unul consimțit, poate i-a plăcut”

Andreea Damian

Vedete nascute pe 28 august!

realitatea

Săpun solid, gel de duș sau ulei: ce textură este potrivită pentru pielea matură?

Andreea Damian

Manuscrisele celebre de la Marea Moartă care se aflau la Muzeul Bibliei sunt false

Dora Constantinovici

Studiu: Oamenii mint despre vârstă, sex și bani

realitatea

Scrie un comentariu