Tabu
PEOPLESlider

Cui va preda regina Elisabeta rolul prințului Philip

Se așteaptă ca regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii să predea rolul regretatului ei soț, prințul Philip, decedat pe 9 aprilie la vârsta de 99 de ani, fiului său, prințul Charles. Prințul de Wales își va asuma rolul tradițional al ducelui de Edinburgh în calitate de consort regal.

The Sun a raportat că moștenitorul tronului regal va prelua rolul tradițional al ducelui de Edinburgh de consort regal, alături de regină în timpul deschiderii sesiunii parlamentare.

Prințul Philip s-a retras din funcțiile publice, renunțând la îndatoririle sale regale în 2016, deci nu va fi prima dată când ducele de Cornwall își însoțește mama la deschiderea sesiunilor Parlamentului.

O sursă de la Palatul Buckingham a transmis că se așteaptă ca prințul Charles să preia „un rol mai important și mai activ”. „Este un semn clar că regina nu vrea să se sară peste o generație și că prințul Charles va începe să-și asume un rol și mai mare în viața regală”, a spus sursa.

„Regina va fi sprijinită de către membrii regali mai în vârstă ai familiei la evenimentele viitoare, iar deschiderea Parlamentului nu face excepție”, a adăugat sursa.

ARTICOLE SIMILARE

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu. Artiști din 37 de țări la cea mai complexă ediție

Andreea Damian

Cum va supraviețui cea mai veche meserie din lume în epoca distanțării sociale

Andreea Damian

Placido Domingo este acuzat de abuz sexual de încă unsprezece femei

realitatea

Vasile Bănescu, purtător de cuvânt BOR: Toleranța nu este o valoare în sine

Dora Constantinovici

Ana Odagiu şi Conrad Mericoffer s-au căsătorit în secret. Mireasa a arătat uimitor în rochia albă – FOTO

Andreea Damian

BRAD PITT, lista iubitelor “oficiale”!

Scrie un comentariu