Tabu
PEOPLESlider

Ellen DeGeneres renunță la celebrul ei show după 19 ani. Care este motivul

Ellen DeGeneres nu va mai realiza talk-show-ul pe care l-a prezentat timp de 19 ani. Vedeta de televiziune va pune punct emisiunii sale în 2022.

Într-un interviu pentru The Hollywood Reporter, Ellen DeGeneres a dezvăluit când va înceta să mai prezinte show-ul care a consacrat-o. De asemnea, ea a explicat și cum și de ce a luat această decizie. Celebra prezentatoare a explicat că emisiunea nu mai reprezintă o provocare, iar, fiind o persoană creativă, are nevoie de provocări în mod constant.

„Sunt o persoană creativă și, atunci când ești o persoană creativă, trebuie să fii mereu provocat, motiv pentru care am decis să găzduiesc premiile Oscar sau am decis să mă întorc la stand-up când nu credeam că o voi face. Am avut nevoie doar de ceva care să mă provoace. Și oricât de grozav este acest spectacol și oricât de distractiv este, nu mai este o provocare. Am nevoie de ceva nou care să mă provoace.”

Ellen DeGeneres

De asemnea, Ellen a precizat că va oferi mai multe detalii despre această decizie în timpul emisiunii din 13 mai. Atunci o va avea invitată pe buna ei prietenă Oprah Winfrey. Anunțul apare la doar câteva luni după ce acuzațiile că emisiunea este un loc toxic de lucru, forțând-o pe Ellen DeGeneres să concedieze 3 dintre producători, amintește BBC.

Ellen DeGeneres s-a săturat să mai facă emisiunea

Vedeta avea de gând să se retragă după sezonul 16. La momentul respectiv i se oferise un contract pe patru ani, contract pe care nu l-a acceptat. După negocieri cu producătorii, a decis că va semna doar pe trei ani.

„Am știut că va fi ultimul. Acesta a fost planul tot timpul. Și toată lumea continua să spună, chiar și atunci când am semnat: „Știi, asta va fi 19, nu vrei să mergi doar la 20? Este un număr bun.” La fel și 19.”

Ellen DeGeneres

Programul tv a debutat în septembrie 2003, bazându-se pe amestecul zilnic de comedie, interviuri și povești interesante. De-a lungul timpului, emisiunea moderată de aceasta a primit peste 60 de trofee Emmy.

ARTICOLE SIMILARE

Iată de ce sărbătorile de sfârșit de an îi deprimă pe unii oameni!

Andreea Damian

7 alimente care te vor ajuta să ai gene lungi

Andreea Damian

Alertă medicală! Sindrom inflamator grav depistat la copiii cu coronavirus

Andreea Damian

Schimb de mame, la concurs de prins paianjeni și frecat podele în patriarhat

Michael Jackson, acuzat de pedofilie într-un nou documentar

Andreea Damian

Notre Dame este instabilă: un vânt puternic ar putea face zidurile să se prăbușească

realitatea

Scrie un comentariu