Tabu
CULTURESlider

Un nou rol principal pentru Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, care a interpretat-o recent pe Sophia Loren în lungmetrajul „House of Gucci”, va juca în thrillerul „Deep Fear”, alături de actorul britanic Ed Westwick, cunoscut din „Gossip Girl”.

Frumoasa actriță, care a mai jucat în „Youth” şi „Urma”, va fi acum proprietarea unui iaht, Naomi, care porneşte singură într-o călătorie prin Caraibe pentru a se întâlni cu iubitul ei, Jackson (jucat de Ed Westwick) în Grenada.

Când drumul ei este perturbat de o furtună, ea întâlneşte supravieţuitori ai unui naufragiu şi aceştia se dovedesc, destul de rapid, a fi traficanţi de droguri. Ei o forţează pe Naomi să scufunde şi să recupereze încărcătura lor de cocaină, iar ea descoperă o mulţime de rechini tigru pe care trebuie să îi păcălească pentru a supravieţui.

„Mi-a plăcut acest personaj din momentul în care am citit scenariu. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată – este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant. M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, ca pregătire pentru acest rol, şi abia aştept să încep filmările alături de o echipă atât de talentată”, a declarat Mădălina Ghenea, potrivit Variety.

Marcus Adams („Long Time Dead”) regizează după un scenariu scris de Robert Capelli Jr („The Rules (for Men)”) şi Sophia Eptamentis („Invincible Summer”).

ARTICOLE SIMILARE

Delia a aflat că va fi mamă de fată. Cântăreaţa a împărtăşit vestea pe Instagram

Andreea Damian

Daniela Crudu, imagini de senzație cu burtica de gravidă

Andreea Damian

Stiliștii prezintă un nou ideal de frumusețe! Este mult mai atrăgător decât fața obișnuită de pe Instagram

Andreea Damian

Deșeurile din plastic poartă bacterii periculoase în jurul lumii

Andreea Damian

În Spania trăiesc cei mai sănătoși oameni din lume

Andreea Damian

Pierderea mirosului îi ajută pe pacienții cu Covid-19 să devină creativi în bucătărie

Andreea Damian

Scrie un comentariu