Tabu
PEOPLESlider

A fost considerată una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood. Astăzi nimeni nu o poate recunoaşte

Actrița Geena Davis, cunoscută, mai ales din producția „Thelma & Louise” a ajuns de nerecunoscut. Nimeni nu și-a dat seama că stau lângă un star de cinema când și-au făcut cumpărăturile.

Geena era în picioarele goale și cu capul acoperit cu o eșarfă albastră.

Actrița în vârstă de 65 de ani este văzută foarte rar în public, în astfel de ipostaze. De data aceasta, David a avut o apariție cel puțin surprinzătoare, fiind îmbrăcată ușor neglijent și cu părul nearanjat.

De altfel, aceasta a coborât din mașină fără încălțări în picioare, sorbind relaxată dintr-un băutură, potrivit publicației britanice Daily Mail.

Geena Davis, protagonistă a producțiilor “Thelma & Louise”, “Beetlejuice” și “A League Of Their Own”, a fost văzută public, ultima oară, la un eveniment ce a marcat aniversarea a 30 de ani a producției “Thelma & Louise” alături de colega sa de platou, Susan Sarandon, unde ambele au strălucit.

De data aceasta, însă, ea a optat pentru o imagine banală, simplă, fără machiaj, completată de blugi albaștri, evazați și un tricou în ton nude cu un imprimeu cu o pisică.

ARTICOLE SIMILARE

Angelina Jolie se pregătește de nuntă. Cine e misteriosul din viața ei

Andreea Damian

Declarația pe propria răspundere pentru a beneficia de preț plafonat la energie, eliminată!

Andreea Damian

Kylie Jenner și-a răsfățat mama cu un cadou de 250.000 de dolari

Andreea Damian

Beyonce a arătat uimitor într-o rochie de 10.000 $ la ceremonia de reînnoire a jurămintelor

Andreea Damian

Caracatița care a distrus sportul rege, demascată. Jocurile controversatului Neluțu Varga. Ce implicare are Sorin Grindeanu? – Culisele Statului Paralel, ora 18

Tabu Tabu

O serie de retete delicioase din bucataria greceasca…Grecesc sau romanesc?

realitatea

Scrie un comentariu