Tabu
PEOPLESlider

Cum a reușit Mario Iorgulescu să scape de plata daunelor morale, în valoare de 110.000 de euro, pentru familia victimei. Decizia instanței

Poliția Română l-a plasat pe Mario Iorgulescu în urmărire generală, după ce nu s-a predat autorităților în maximum 6 ore de la pronunțarea deciziei, în care se arată că tânărul trebuie să petreacă în închisore 13 ani și 8 luni.

​Mario Iorgulescu se află în atenția publicului larg, după ce Curtea de Apel București a anunțat decizia finală în cazul lui. Tânărul în vârstă de 28 de ani a fost condamnat la 13 ani și 8 luni de închisoare cu executare, după ce, în 2019 s-a urcat la volan sub influența alcoolului și a substanțelor interzise și a comis un accident în urma căruia victima a murit. 

Inițial, Curtea de Apel a decis ca Mario Iorgulescu să plătească daune morale familiei victimei, în valoare de 100.000 de euro, plus încă 50.000 de lei, echivalentul la aproximativ 10.000 de euro. Aceasta decizie s-a schimbat brusc, iar tânărul instanța hotărând ca firma de asigurări să achite această sumă.

Oamenii au fost absolut șocați de decizia instanței deoarece firma desemnată, anume City Insurance, a intrat în faliment. Astfel, familia victimei ar putea să nu primească nicio despăgubire. 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Theodor Andrei, dezvăluiri sincere despre prestația sa de la Eurovision

Andreea Damian

Criteriile de care femeile și bărbații țin cont atunci când își aleg outfitul sunt diferite, dar surprinzătoare

Andreea Damian

Ce spune Andreea Raicu despre cea mai importantă dintre pasiunile ei

Tabu Tabu

Vlad Gherman a plâns pe net după fosta iubită, Cristina Ciobănaşu. Cum a reacționat Oana Moşneagu

Andreea Damian

Loredana Chivu s-a despărțit de iubit, după ce i-a oferit un inel de logodnă în valoare de 90.000 de euro. Care e motivul

Andreea Damian

Burgerii, fructele, pâinea: cele 10 alimente pe care ar trebui să le cumperi doar dacă sunt organice

realitatea

Scrie un comentariu