Tabu
PEOPLESlider

Ce fantezie are Anghel Damian cu Mădălina Ghenea

Anghel Damian a făcut o confesiune neașteptată despre Mădălina Ghenea. Iubitul lui Theo Rose a spus că ea e femeia alături de care i-ar plăcea să joace o scenă romantică într-un film.

Invitat în urmă cu aproximativ un an în emisiunea lui Cătălin Măruță, la „Sosurile picante”, el a fost întrebat cu cine i-ar plăcea să joace o scenă romantică.

„Spune numele unei actrițe din România cu care ți-ar plăcea să joci o scenă romantică, dacă ai avea ocazia”, a fost întrebarea adresată de Cătălin Măruță lui Anghel Damian. Iubitul lui Theo Rose și-a asumat și a spus că și-ar dori o scenă cu Mădălina Ghenea. 

„Orice bărbat are, într-un fel sau altul, fantezia asta, pentru că e un nume care a stârnit diverse reacții în rândul masculilor din țara asta. Așa că dacă ar fi să joc cu o actriță din România o scenă romantică, mi-aș dori, așa, pentru plăcerea mea post-mortem, să joc cu Mădălina Ghenea.

Dar să înțelegem, scenele romantice din filme nu sunt lucruri care să-ți producă foarte mare plăcere. Sunt îngrozitoare, sunt chinuitoare. Gândește-te că fiecare acțiune care se vede cursiv într-un produs, într-un film, se ia, se repetă de sute de ori, devine ceva mecanic”, a spus Anghel Damian la Pro TV, conform click.ro.

Mădălina Ghenea are 36 de ani și și-a început cariera ca fotomodel. Este stabilită de ani de zile în Italia, acolo unde locuiește acum alături de Charlotte, fiica ei din relația cu omul de afaceri Matei Stratan. 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Gabriela Prisăcariu şi Dani Oțil au dezvăluit ce nume au ales pentru fiul lor

Andreea Damian

Ce gătește Gina Pistol pentru Smiley în plină carantină

Tabu Tabu

Cuplurile care se ceartă des au cele mai bune relații

Andreea Damian

Zeama de murături: 7 beneficii neașteptate ale acestui leac

Andreea Damian

Johnny Depp revine în Pirații din Caraibe! Suma colosală cu care l-a „ademenit” Disney

Andreea Damian

Andre Rieu pe scena din Piata Constitutiei!

realitatea

Scrie un comentariu