Tabu
PEOPLESlider

Andreea Bălan, de nerecunoscut după ultima schimbare de look. Artista nu mai e blondă!

Andreea Bălan a optat pentru schimbare de look pentru premiera sezonul 20 „Te cunosc de undeva!”. 

Îndrăgita artistă, în vârstă de 39 de ani, și-a surprins fanii cu o transformare, renunțând la părul blond pentru roșcat.

„Am aşteptat cu mare bucurie revenirea pe platourile de filmare «Te cunosc de undeva!». Şi pentru că suntem la un show de transformări, mi-am dorit să mă «transform» şi eu puţin, aşa că pentru premieră am ales un look à la Jessica Rabbit!”, a declarat Andreea Bălan, juratul care punctează coregrafia. 

Pe rețelele de socializare, vedeta a încărcat mai multe fotografii cu noul look și a primit o mulțime de complimente din partea fanilor.

Imagine

Schimbarea de look a Andreei Bălan este temporară, pentru că a apelat la o perucă. Toată lumea știe că artista se schimbă în timp-record la concertele pe care le are și că face spectacol de fiecare dată când se află pe scenă.

8 echipe de artişti au spus «Da» spectaculosului show al transformărilor în cel de-al 20-lea sezon „Te cunosc de undeva!”, show ce va avea premiera sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1. Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.  

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Zborul – lectie de libertate

realitatea

Brad Pitt dezvăluie că nu a mai plâns de 20 de ani, dar spune că este foarte emoționat… de copiii săi

realitatea

Bermudele din denim, garanția noului stil de vară

Andreea Damian

Cele cinci semne ale zodiacului care își vor întâlni iubirea adevărată întâmplător

Andreea Damian

Diana, fiica lui Adrian Enache, se iubește de 4 ani cu fiul unui afacerist român celebru

Andreea Damian

Număr record de femei în rolurile principale în filmele lansate în 2019

Andreea Damian

Scrie un comentariu