Tabu
PEOPLESlider

Jamila, prima declaraţie despre divorţ, după 16 ani de căsnicie

Jamila, pe numele real Geanina Staicu-Avram este iubită de milioane de gospodine care îi cunosc rețetele.  Recent, au apărut zvonuri potrivit cărora ar divorța de soțul său.

Chiar dacă nu este obișnuită să dezvăluie detalii din viața personală și preferă să fie recunoscută pentru rețetele sale delicioase, Jamila a simțit că este necesar să aducă lumină asupra acestor zvonuri.

„De ziua îndrăgostiților circulă un zvon cum că aș fi divorțat. Pentru că am văzut că acest subiect stârnește curiozitatea multora, vreau să-l clarific.  Sunt căsătorită de aproape 16 ani, iar între mine și soțul meu nu a existat niciodată vreo discuție despre divorț. Pur și simplu nu a existat, nici nu știu să va spun de ce. Am pornit în viață pentru a rămâne împreună și nu ne-am gândit să schimbăm asta. Dimpotrivă, avem o căsnicie fericită, ne iubim și ne place să fim împreună chiar și după atât timp.

Suntem doi oameni care și-au unit destinele de atâția ani, am trecut împreună peste tot ce ce-a dat viață și ne dorim să rămânem o familie până la final.  Dacă se va schimbă ceva, promit că fiu eu cea care va face anunțul pentru a nu există nicio speculație. Până atunci, va doresc să aveți o zi a îndrăgostiților fericită și să va iubiți în fiecare zi de parcă ar fi ultima! LOVE YOU ALL!”, a transmis Jamila.

Geanina Staicu Avram s-a căsătorit cu Mohamed, care este marocan, și au împreună doi copii.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Julia Roberts e o mamă foarte strictă: le-a interzis copiilor ei să folosească rețelele de socializare

Andreea Damian

Éluard & Miró ⎪ 170 000 € pentru un volum ilustrat de poezie

Ciocîrlan

De ce nimeni nu purta mască la Premiile Oscar 2021

Andreea Damian

Brit Awards 2020 și-a aflat câștigătorii. Gala, transmisă și pe Youtube

Andreea Damian

Cine este Karym, artistul din România care se pregătește de nuntă cu o prințesă din Africa

Andreea Damian

Cum arată Dana Roba fără strop de machiaj, la un an de la tentativa de omor a fostului soț

Andreea Damian

Scrie un comentariu