Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cu ce boală a fost diagnosticată Gabriela Prisăcariu. Vedeta are dureri mari

Gabriela Prisăcariu este foarte activă pe rețelele sociale și obișnuiește să își țină fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei. Recent, le-a dat vestea că, de o lună, are dureri puternice de spate.

Soția lui Dani Oțil a dezvăluit că are hernie de disc, iar acum a început recuperarea.

„Încep o nouă săptămână așa cum am încheiat-o și pe cealaltă și anume cu recuperarea mea la spate. Am o durere cumplită de spate, care este acolo non-stop, indiferent că stau jos, indiferent că stau în picioare, indiferent că stau… Singurul lucru care mă relaxează e să mă întind pe podea.

Am aflat recent că am o hernie de disc, de aici și această durere. Vin zilnic la recuperare! Am făcut RMN, am hernie de disc, fac recuperare, mi s-au făcut două injecții în spate, pentru că nu mă lasă această durere deloc, iar cu calmante și cu toate picăturile începe ușor, ușor să mă lase”, a povestit soția lui Dani Oțil pe InstaStory.

De asemenea, Gabriela Prisăcariu a spus că își dorește să revină la sală pentru a face exercițiile necesare pentru spate, dar momentan se concentrează asupra durerilor. „După ce mă lasă și pe mine durerea trebuie să încep și exercițiile. Făceam foarte multă sală înainte, dar nu îmi lucram deloc mușchii spatelui și asta a fost o greșeală mare.

Ce m-a ajutat foarte mult… mi-am luat pentru acasă un brâu, corset și tot timpul cât stau cu Tiago folosesc acest brâu, pentru că nu am voie să-l ridic pe Tiago, dar este imposibil, așa că port acest brâu care mă ajută foarte tare, surprinzător îmi susține foarte bine toată zona spatelui”, a mai explicat Gabriela.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Vrem o modă “ca afară” cu salarii ca aici şi calitate sub nivelul UE

Dora Constantinovici

Un clip publicitar de Crăciun, un tribut adus lui Elton John, deosebit de emoționant

realitatea

Mai multe servicii medicale gratuite din 2023

Andreea Damian

Cum să stai corect la birou ca să-ți protejezi spatele

Andreea Damian

Interviu Liviu Teodorescu: “Am castigat mai mult decat victoria in sine”

realitatea

De la fetiș la modă: ascensiunea către popularitate a latexului

Andreea Damian

Scrie un comentariu