Tabu
Image default
PEOPLESlider

Keith Morrison, tatăl vitreg al lui Matthew Perry, rupe tăcerea după moartea starului din „Friends”, la 54 de ani

Keith Morrison, tatăl vitreg al lui Matthew Perry, în vârstă de 76 de ani, a intrat pe X (fostul Twitter) pentru a-i îndemna pe oameni să doneze pentru Matthew Perry Foundation într-o postare emoționantă luni.

„Nu este genul de lucru pe care îl fac în mod obișnuit. Dar anul acesta este diferit. Faceți ce puteți. el ar fi fost recunoscător”, a scris acesta. 

Acest lucru vine după ce familia lui Perry i-a încurajat pe fanii săi să se implice și să îi ajute pe alții în ziua de Giving Tuesday. Apropiații regretatului actor au înființat Fundația Matthew Perry la doar câteva zile după moartea acestuia, la sfârșitul lunii octombrie, la vârsta de 54 de ani.

Scopul organizației caritabile este de a ajuta alte persoane care suferă de dependență, prin „identificarea dependenței ca boală, abordarea complexului de stigmate care îi împiedică pe indivizi să caute și să acceseze îngrijiri și susținerea fermă a unui tratament mai bun și mai echitabil”.

Într-o declarație pentru People, familia starului din „Friends” a explicat: „Este important pentru noi, ca familie, să onorăm moștenirea lui Matthew. Potențialul pe care Fundația Matthew Perry îl are pentru a-i ajuta pe cei care suferă de această boală este ceva ce suntem mândri să aducem în lume”.

Site-ul prezintă o fotografie alb-negru a regretatului actor, alături de o declarație pe care acesta a făcut-o despre moștenirea sa.

„Când voi muri, nu vreau ca «Friends» să fie primul lucru care să fie menționat – vreau ca primul lucru care să fie menționat să fie ajutarea altora. Și voi trăi restul vieții mele dovedind acest lucru. Dependența este mult prea puternică pentru ca cineva să o învingă singur. Dar împreună, zi de zi, o putem învinge”.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cum afectează căldura libidoul și sexualitatea

Andreea Damian

10 sfaturi despre ținute de la Anna Wintour

Andreea Damian

George Burcea, dezamăgit după ce a apărut în serialul Wednesday de pe Netflix

Andreea Damian

Hailey Bieber dezvăluie ce remediu natural folosește împotriva acneei

Andreea Damian

Ce categorie de bărbați o irită la culme pe Dana Budeanu

Andreea Damian

Săpun solid, gel de duș sau ulei: ce textură este potrivită pentru pielea matură?

Andreea Damian

Scrie un comentariu