Tabu
PEOPLESlider

Usher s-a căsătorit la Las Vegas, imediat după spectacolul de la Super Bowl

Usher și iubita lui, Jennifer Goicoechea, s-au căsătorit în Las Vegas pe 11 februarie, după ce Usher a cântat la Super Bowl, anunță CNN.

După spectacolul incendiar susținut la Super Bowl, Usher, în vârstă de 45 de ani, şi Jennifer, în vârstă de 40 de ani, au fost văzuţi lângă Little White Wedding Chapel din Las Vegas, capela în care multe celebrități au ales să-și oficializeze relația.

„Putem confirma că Usher și Jennifer Goicoechea au făcut următorul pas în relația lor și s-au căsătorit duminică seară în Las Vegas, înconjurați de prieteni apropiați și de familie”, a declarat un reprezentant al cântărețului pentru CNN într-un comunicat. „Amândoi așteaptă cu nerăbdare să continue să își crească copiii împreună, înconjurați de dragoste, și mulțumesc tuturor pentru urările de bine”.

Usher şi-a dezvăluit oarecum intenţiile la începutul săptămânii trecute, când a declarat pentru revista People: „Când găsești pe cineva despre care știi că este un partener grozav, sigur că este o onoare și o plăcere să poți să-ți împărtășești viața cu ea, mai ales când știi că te iubește pentru ceea ce ești. (…) Ne-am luat un angajament pe viață pentru copiii noștri. Nu ar fi nimic neobişnuit dacă ne-am căsători, trăim deja ca și când am făcut asta”. Dar a păstrat data oficializării relaţiei sale doar pentru familie şi cei câţive prieteni care i-au fost alături la Las Vegas.

Usher și Jennifer Goicoechea formează un cuplu din 2019. Cei doi au o fiică, Sovereign Bo, născută în 2020, și un fiu, Sire Castrello, născut în 2021. Usher își împarte, de asemenea, fiii, Usher V și Naviyd Ely, cu fosta sa soție, Tameka Foster.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Bucharest Fashion Week 2024: Primul eveniment internațional de fashion din Romania

Tabu Tabu

S-au convins că femeia în rol principal e cheia succesului în box-office-ul mondial

Andreea Damian

Albert și Charlene de Monaco, divorț în secret

Andreea Damian

India, țara cu cele mai multe decese cauzate de poluare la nivel mondial

Andreea Damian

Quentin Tarantino a dezvăluit că scrie un roman despre un veteran din Al Doilea Război Mondial

Andreea Damian

Fiica lesbiană a lui Jackie Chan a ajuns să doarmă pe sub poduri

Andreea Damian

Scrie un comentariu