Tabu
BEAUTYWhat's hot

Giulia vacanta de 5 stele in Mykonos!

Giulia este exemplul perfect de femeie care stie sa-si imparta timpul intre cariera, familie si relaxare incat sa fie fericita. Merge cu fetita la baby spa si are grija singura de pielea ei. Mai mult, si-a programat o mica vacanta in care sa se simta rasfatata si sa se relaxeze.

Giulia si-a facut bagajele si insotita de cativa prieteni a plecat intr-o scurta vacanta in frumoasa insula greceasca, Mykonos. Artista a stat aproape o saptamana la cel mai luxos hotel de pe malul marii unde s-a bucurat de tot rasfatul cuvenit.

Cantareata s-a bronzat in fiecare zi pe alta plaja si asta pentru ca si-a dorit sa viziteze cat mai mult. Mamica a unei fetite de un an si 4 luni, Giulia a afisat pe plaja o forma de invidiat si un abdomen plat.

Imi place Grecia foarte mult, iar in Mykonos am fost pentru prima data. Mi-a placut foarte mult insula, peisajele sunt absolute superbe, iar nispul si apa sunt de vis!” a declarat Giulia

Artista a stat 6 zile plecata in Grecia, 5 zile in Mykonos, iar ultima zi s-a refugiat in Creta unde s-a bucurat de mancarurile traditionale grecesti.

ARTICOLE SIMILARE

De ce tunsul ne trezește energia?

Andreea Damian

Atenție la detalii

realitatea

Cum să aplici protecție solară atunci când porți deja machiaj?

Andreea Damian

Cehov Trance Minimal Remix

Top 7 dezastre de frumusete pe care le poti face vara

Vino la salonul Tan-tation pentru a retrai magia unui bronz perfect

realitatea

Scrie un comentariu