Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

DIDA DRAGAN bantuita de gandul sinuciderii!

dida_draganDIDA DRAGAN a fost una dintre cele mai carismatice personalitati rock ale anilor ’70-’80! Dupa Revolutie, ea a abandonat treptat scena si a investit toti banii in afaceri.

Cand nimeni nu mai stia nimic de ea, de mai bine de patru ani, o veste trista confirma ca a ajuns la fundul sacului, dupa mai multe  decizii care au costat-o enorm, scrie Cancan.ro.

Dida Dragan a recunoscut ca s-a gandit la sinucidere de mai multe ori, insa a  reusit sa se remonteze, fara sa vorbeasca vreodata de problemele ei in  public.

Nimeni nu a aflat, insa, adevarata drama pe care o traieste acum cantareata.  Este vorba despre un credit de 500.000 de euro, bani pe care nu are cum sa-i mai  dea inapoi, tinand cont de esecurile financiare inregistrate.

Dida Dragan a iesit din Consiliul de Administratie al TVR, iar imediat s-a declansat si Jihadul financiar. Pentru ca venitul de circa 2.500 de lei pe luna care il incasa de la Televiziunea de Stat ii era insuficient, artista s-a apucat de afaceri inainte de a fi pusa pe tusa. – http://www.cancan.ro/actualitate/marirea-si-decaderea-didei-dragan-condamnata-sa-plateasca-jumatate-de-million-de-euro-s-a-trezit-si-cu-toate-afacerile-prabusite.html

Asa ca a deschis si doua firme, una dintre ele care se ocupa cu comertul de haine, iar cealalta de inchiriere si subinchiriere de imobile. A reusit sa le tina pe linia de plutire, fara vreun profit remarcabil, pana in 2010, cand totul a trecut pe zero. Presiunea a crescut si mai mult cand s-a
vazut in punctul in care nu-si poate plati ratele catre banca.

ARTICOLE SIMILARE

Șapte lucruri de făcut în weekend ca să începi săptămâna în forță

Andreea Damian

Iubitul lui Gabi Cristea va deveni tata. Fosta lui prietena e gravida!

Povestea sopranei cu „voce de înger” din Republica Moldova care cântă pe străzile din Los Angeles

Andreea Damian

Slabeste sanatos – Metoda Montignac!

realitatea

De la frunză la IE. Ultima familie din România care mai produce borangic din viermi de mătase

Andreea Damian

Drama unei actriţe din telenovele: S-a izolat de frica morţii

Scrie un comentariu